• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Zwarte Toermalijn Armband 6mm

Productnr.: 66644

€ 21,99
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Zwarte Toermalijn (Schörl)

De armbanden worden per stuk verkocht. De foto is een voorbeeld van ons assortiment. Stenen zijn natuurproducten. Elke armband kan daarom een beetje anders zijn. We besteden veel aandacht aan het uitzoeken van onze armbanden. Elke armband is daardoor gelijk aan kwaliteit.


Is de armband te groot? Je mag je Yara’s armband altijd meenemen naar de winkel, hier kunnen we hem in een kleinere maat voor je rijgen. Is de armband te klein? Ook dan kunnen we deze voor je rijgen. Om de armband groter te maken zijn wel twee armbanden nodig in plaats van één. Het kan gebeuren dat de elastiek in de armband na verloop van tijd slijt. Ook dan mag je hem altijd langs brengen om deze opnieuw te laten rijgen. Dit kan alleen wanneer je nog genoeg steenkralen hebt om hem te kunnen passen.


Zwarte toermalijn wordt ook wel schörl genoemd. Toermalijn is eigenlijk een verzamelnaam voor allerlei verschillende stenen. Zwarte Toermalijn is de volledig zwarte variant hiervan. Zo heb je ook nog varianten als bijvoorbeeld watermeloen toermalijn, die rood met groen is, of toermalijnkwarts, wat zwarte toermalijn in witte kwarts is.


De spirituele werking van zwarte toermalijn...

Zwarte Toermalijn heeft een aardende, beschermende en reinigende werking. Zwarte Toermalijn word veel ingezet als bescherming. De steen beschermt je tegen allerlei vormen van negatieve energie en straling, dit doet hij op diverse manieren: toermalijn werkt als een soort schild, hij voert negatieve energieën af en zet negatieve energie om in positieve energie. Hierdoor worden de aura energiebanen gereinigd en in balans gebracht. Toermalijn zet het lichaam, ziel en geest terug in balans. Hij maakt wijs en vergroot de creativiteit.

Naast de algemene eigenschappen van toermalijn heeft zwarte toermalijn de sterkst aardende en beschermende werking van alle toermalijnsoorten en beschermt tegen alle vormen van negatieve energie zoals elektromagnetische straling van mobiele telefoons, laptops, computers en andere apparaten en andere omgevingsinvloeden, tegen zwarte magie, voodoo en vervloekingen en tegen negatieve gedachten en zorgen.


De mentale werking van zwarte toermalijn...

Toermalijn helpt je hierdoor in je kracht staan en een ontspannen en zelfverzekerde houding aannemen. Toermalijn heeft niet alleen een positieve werking op mensen en dieren maar ook op planten en bomen. De steen zorgt voor natuurlijke bescherming en stimuleert groei en bloei. Alle varianten van Toermalijn die lithium houdend zijn, zoals ook de zwarte toermalijn, stimuleren herinnering, concentratie en inspiratie. Toermalijn heeft een harmoniserende werking op de emoties.


De lichamelijke werking van zwarte toermalijn...

Fysiek heeft zwarte toermalijn een positieve werking op het immuunsysteem, de rug, de spieren, het zenuwstelsel en kan de steen pijnklachten verminderen en beschermen tegen toxinen en vervuiling. Zwarte Toermalijn verlicht pijn en werkt ontspannend. Toermalijn kan helpen om sterke botten, tanden, nagels en haren te krijgen.


Reinigen en opladen...

Zwarte Toermalijn kan op elke manier worden gereinigd en opgeladen. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.