• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Zwarte opaal

Productnr.: 89235

€ 48,12
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Mooi stukje zwarte opaal uit Honduras. Het stukje weegt 20 gram.


Opaal is een prachtige edelsteen die bekend staat om zijn opvallende kleuren en unieke speelse patronen. Het is een amorf mineraal dat bestaat uit silica en water. Het wordt vaak gevormd door de neerslag van silicaatoplossingen in scheuren en holtes van gesteente.

Opaal is beroemd om zijn iriserende kleuren, die kunnen variëren van wit, geel en oranje tot rood, groen, blauw en paars. Deze kleurenspeling wordt veroorzaakt door de interferentie en verstrooiing van licht door kleine silicaatbolletjes of -lagen in de steen.

Er zijn verschillende soorten Opaal, waaronder Witte Opaal, Zwarte Opaal, Boulder Opaal, Vuur Opaal en Edelopaal. Elke soort heeft zijn eigen kenmerken en kleurbereik. En variëren dus ook van werking.

Opaal wordt gevonden op verschillende locaties over de hele wereld. Enkele belangrijke vindplaatsen zijn Australië, Mexico, Brazilië, Ethiopië en de Verenigde Staten.

Hij staat bekend als de "gelukssteen" en wordt geassocieerd met vreugde, creativiteit en inspiratie. Het wordt vaak gebruikt als een amulet om positieve energie aan te trekken en negativiteit af te weren.

Opaal is een relatief zachte steen. Het kan worden bekrast of beschadigd door hardere materialen, dus het moet voorzichtig worden behandeld. Opaal kan ook gevoelig zijn voor uitdroging en temperatuurveranderingen, dus het is belangrijk om het te beschermen tegen extreme hitte en direct zonlicht.


De spirituele werking van Opaal...

Opaal wordt vaak gebruikt om de intuïtieve vermogens te versterken en spirituele inzichten te bevorderen. Het helpt bij het ontwikkelen van helderziendheid en het openen van de derde oogchakra.

Daarnaast vergemakkelijkt hij de verbinding met het spirituele rijk en helpt hierdoor makkelijker tijdens meditatie hogere bewustzijnsniveaus te bereiken.

Ook wordt het gebruikt als een beschermende steen tegen negatieve energieën en entiteiten. Het vormt een schild dat de aura reinigt en negatieve invloeden afbuigt.


De mentale werking van Opaal...

Opaal zorgt voor emotionele heling en balans. Het verlicht stress, angst en depressie en staat bekend om zijn kalmerende energie die gevoelens van vrede en rust bevordert.

Daarnaast bevordert hij creativiteit en inspiratie. Het stimuleert artistieke expressie en het ontdekken van nieuwe ideeën en perspectieven.

Opaal wordt geassocieerd met liefde, passie en harmonie in relaties. Het trekt liefdevolle relaties aan en het versterkt bestaande banden. Opaal wordt daarom ook gebruikt voor uitoefening van liefdesmagie.


De lichamelijke werking van Opaal...

Opaal wordt gebruikt om de energiestromen in het lichaam in balans en harmonie te brengen. Het verbetert de algehele vitaliteit en het stimuleert het zelfgenezend vermogen.

Opaal wordt ook gebruikt om spanning en blokkades in het lichaam te verminderen. Het helpt bij het loslaten van fysieke spanning die wordt veroorzaakt door stress of onderdrukte emoties.

Daarnaast reguleert hij je hormonen en verbeterd de vruchtbaarheid. Het helpt bij het verminderen van menstruatieklachten en het bevorderen van een gezonde zwangerschap.


Reinigen en opladen...

Opaal kan op allerlei manieren gereinigd worden. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.


Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.