• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Zwarte Obsidiaan Armband L 8mm Mat

Productnr.: 00178

€ 9,99
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Zwarte Obsidiaan

De armbanden worden per stuk verkocht. De foto is een voorbeeld van ons assortiment. Stenen zijn natuurproducten. Elke armband kan daarom een beetje anders zijn. We besteden veel aandacht aan het uitzoeken van onze armbanden. Elke armband is daardoor gelijk aan kwaliteit.


Is de armband te groot? Je mag je Yara’s armband altijd meenemen naar de winkel, hier kunnen we hem in een kleinere maat voor je rijgen. Is de armband te klein? Ook dan kunnen we deze voor je rijgen. Om de armband groter te maken zijn wel twee armbanden nodig in plaats van één. Het kan gebeuren dat de elastiek in de armband na verloop van tijd slijt. Ook dan mag je hem altijd langs brengen om deze opnieuw te laten rijgen. Dit kan alleen wanneer je nog genoeg steenkralen hebt om hem te kunnen passen.


De armbanden met label L zijn al groter van maat dan de armbanden zonder label L.


Obsidiaan is een natuurlijk voorkomend vulkanisch glas dat ontstaat wanneer snel afgekoeld lava stolt. Het is meestal zwart van kleur, maar het kan ook andere kleuren hebben, afhankelijk van de mineralen en insluitsels in het gesteente. Obsidiaan heeft een gladde, glasachtige textuur en wordt al eeuwenlang gebruikt voor verschillende toepassingen, zoals snijgereedschap, sieraden en decoratieve objecten. Het staat ook bekend om zijn scherpe randen, waardoor het in het verleden werd gebruikt voor het maken van snijwerktuigen en wapens. In het oude Meso-Amerika, zoals bij de Maya's en de Azteken, werd obsidiaan zelfs gebruikt voor rituele en religieuze doeleinden, zoals het maken van spiegels, beeldhouwwerken en maskers.


De werking van Obsidiaan...

Obsidiaan wordt vaak geassocieerd met verschillende spirituele en energetische eigenschappen. Obsidiaan helpt bij het verankeren en aarden van energie. Het biedt ook bescherming tegen negatieve energieën en psychische aanvallen. Het wordt ook gebruikt bij emotioneel werk, omdat het helpt bij het loslaten van negatieve emoties, het bevorderen van zelfreflectie en het stimuleren van emotionele groei. Ook bij traumaherstel wordt Obsidiaan veel ingezet. Daarnaast bevordert hij spirituele groei en bewustzijn. Het helpt bij het verkennen van het onderbewuste, het ontwikkelen van intuïtie en het bevorderen van spirituele transformatie. Obsidiaan wordt gebruikt om energetische blokkades op te heffen, het chakra-systeem in evenwicht te brengen en het aura-veld te zuiveren.


Reinigen en opladen...

Obsidiaan kan op allerlei manieren gereinigd worden. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken. Om je steen een snelle extra reiniging te geven kun je Obsidiaan makkelijk onder stromend water houden!

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.