• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Zwarte Kyaniet Hanger Verzilverd

Productnr.: 88559

€ 19,99
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Zwarte Kyaniet

Deze hanger heeft een zilver vergulde rand met een zilveren oogje. Hij is circa 55 mm hoog en 35 mm breed exclusief oogje. Bij bestelling ontvang je de hanger van de foto.


Zwarte kyaniet heeft een bladachtige of waaierachtige vorm en is zwart of donkergrijs van kleur. Het heeft een glanzend oppervlak en een vezelige structuur. Op de Mohs-schaal van hardheid varieert kyaniet tussen 4,5 en 7,5, afhankelijk van de richting waarin de steen wordt gemeten. Dit komt door de anisotropische hardheid van het mineraal. Kyaniet is een aluminium silicaat mineraal met de chemische formule Al2SiO5. De zwarte kleur wordt veroorzaakt door de aanwezigheid van andere mineralen en insluitsels.


Zwarte kyaniet wordt gezien als een krachtige beschermer tegen negatieve energieën en psychische aanvallen. Het fungeert als een energetisch schild dat de aura beschermt en negatieve invloeden afweert. Deze steen heeft sterke aardende eigenschappen, wat betekent dat hij helpt om de energieën van het lichaam te verbinden met de aarde. Dit zorgt voor stabiliteit en balans, vooral in stressvolle situaties. Zwarte kyaniet staat bekend om zijn vermogen om negatieve energieën en blokkades te verwijderen. Het reinigt de energiestroom in het lichaam en helpt bij het herstellen van een gezonde energiebalans. Het is bijzonder effectief bij het balanceren en uitlijnen van de chakra’s. Zwarte kyaniet kan helpen bij het openen van geblokkeerde energiecentra, vooral het wortelchakra. Deze steen ondersteunt bij het loslaten van angst, verdriet en andere negatieve emoties. Het bevordert emotionele stabiliteit en helpt bij het verwerken van trauma’s en stressvolle ervaringen. Zwarte kyaniet kan helpen om mentale helderheid te bevorderen. Het ondersteunt bij het organiseren van gedachten en het verkrijgen van inzicht in complexe situaties.


Tijdens spirituele oefeningen, zoals meditatie of sjamanistische reizen, biedt zwarte kyaniet bescherming tegen negatieve energieën en entiteiten. Het helpt om een veilige en beschermde ruimte te creëren voor spirituele exploratie. Deze steen ondersteunt bij het verdiepen van meditatiepraktijken en het bevorderen van spirituele groei. Het helpt bij het verbinden met hogere bewustzijnsniveaus en het verkrijgen van spirituele inzichten. Zwarte kyaniet kan creatieve energieën stimuleren en helpen bij het manifesteren van ideeën en doelen. Het bevordert een gefocuste geest en helpt om intenties om te zetten in realiteit. Door het bevorderen van een heldere en gefocuste geest, helpt zwarte kyaniet bij het concretiseren van plannen en het bereiken van doelen.


Reinigen en opladen...

Kyaniet kan op allerlei manieren gereinigd worden. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken. De steen is wel kwetsbaar, let daarom wel op bij het reinigen met water.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.