• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Witte Opaal Zaksteen 4-10 gram

Productnr.: 88794

€ 4,99
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Witte Opaal zaksteen

De zakstenen worden per stuk verkocht. Elke zaksteen is tussen de 4 en 10 gram. De foto is een voorbeeld van ons assortiment. Stenen zijn natuurproducten, elke zaksteen is daarom anders. We besteden veel aandacht aan het uitzoeken van onze zakstenen. Elke steen is daardoor gelijk aan kwaliteit en gewichtsklasse.


Witte Opaal, of Cacholong, is een soort opaal dat wordt gekenmerkt door zijn ondoorzichtige tot doorschijnende witte of romige kleur. In tegenstelling tot kostbaar opaal, dat een kleurenspel vertoont, mist wit opaal deze irisatie doorgaans en vertoont het in plaats daarvan een melkachtig of parelachtig uiterlijk. Cacholong is een specifieke term die wordt gebruikt om witte opaal te beschrijven afkomstig uit de Kaukasus (Azië).


De werking van Witte Opaal...

Witte opaal wordt geassocieerd met zuiverheid en helderheid van denken. Er wordt gedacht dat de zachte energie de mentale helderheid bevordert, de intuïtie verbetert en spiritueel inzicht en begrip vergemakkelijkt. Net als andere soorten opaal wordt aangenomen dat witte opaal een kalmerende en verzachtende energie heeft die kan helpen stress, angst en emotionele spanning te verlichten. Het kan emotioneel evenwicht, innerlijke vrede en een gevoel van sereniteit bevorderen.

Witte opaal wordt geassocieerd met het kruinchakra, Wat het centrum is van spiritueel bewustzijn en verbinding met hogere rijken. Het kan de communicatie met goddelijke energieën, spirituele gidsen en iemands hogere zelf vergemakkelijken. Sommigen geloven dat witte opaal beschermende eigenschappen heeft die je kan beschermen tegen negatieve energieën en psychische aanvallen. Het kan een barrière van licht rond de aura creëren, waardoor spirituele bescherming en zuivering wordt bevorderd. Witte opaal wordt vaak gebruikt in meditatiepraktijken om de focus, helderheid en spiritueel bewustzijn te verbeteren. Het kan de meditatieve staat verdiepen, ontspanning bevorderen en innerlijke verkenning en introspectie vergemakkelijken.


Reinigen en opladen...

Opaal kan op allerlei manieren gereinigd worden. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.