• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Witte Calciet Hanger 925 Zilver

Productnr.: 89025

€ 9,99
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Witte Calciet

De hangers worden per stuk verkocht. De foto is een voorbeeld van ons assortiment. Stenen zijn natuurproducten, elke hanger is daarom anders in patronen, vormen en kleuren. We besteden veel aandacht aan het uitzoeken van onze hangers. Elke steen is daardoor gelijk aan kwaliteit en gewichtsklasse.


Witte Calciet vertoont doorgaans witte tinten, variërend van puur wit tot gebroken wit of crèmetinten. De kleuring wordt vaak veroorzaakt door de afwezigheid van significante onzuiverheden of sporenelementen in het kristalrooster. Eigenlijk een beetje net zoals bij Bergkristal. Witte Calciet kan per steen verschillen in doorzichtigheid. Soms zijn ze meer doorschijnend en soms echt doorzichtig.


De werking van Witte Calciet...

Witte Calciet heeft eigenlijk dezelfde werking als de optische calciet.

Witte calciet kan mentale helderheid, het inzicht en het begrip verbeteren. Het kan helpen mentale mist op te helderen, rationeel denken te bevorderen en intellectuele bezigheden te stimuleren. Het wordt vaak gebruikt als een steen van helderheid en inzicht, waardoor je situaties vanuit een breder perspectief kunt zien en een dieper begrip kunt krijgen. Witte calciet kan de energie van zijn omgeving versterken en verbeteren. Het kan worden gebruikt om de kracht van andere kristallen of energiewerk te vergroten, waardoor het een waardevol hulpmiddel wordt voor spirituele oefeningen, manifestatie en genezingsrituelen.

Van witte calciet wordt gezegd dat het de geest, het lichaam en de ziel in evenwicht brengt en harmoniseert. Het kan helpen de balans in het energiecentra te herstellen en het algehele welzijn, vitaliteit en harmonie te bevorderen. Het wordt vaak gebruikt om de chakra's op één lijn te brengen en de energiestroom door het lichaam te vergemakkelijken. Witte calciet wordt geassocieerd met spiritueel ontwaken, verlichting en innerlijke visie. Het heeft een verzachtende en kalmerende energie die emotionele genezing en evenwicht bevordert. Het is bijvoorbeeld een hele fijne steen om bij te dragen als ondersteuning bij therapie, coaching of andere vormen van hulp.

Witte calciet kan het energieveld zuiveren en reinigen, waardoor spirituele groei en bescherming wordt bevorderd. Het kan helpen negatieve energieën, entiteiten en psychisch 'afval' te verdrijven, waardoor een schild van spirituele bescherming rond de aura ontstaat.


Reinigen en opladen...

Calciet mag niet met water worden gereinigd. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.