• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Watermeloen Toermalijn Schijfje 0,2-2 gram

Productnr.: 88554

€ 42,99
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Watermeloen Toermalijn Schijfje

De schijfjes worden per stuk verkocht. Elk schijfje is tussen de 0,2 en 2 gram. De foto is een voorbeeld van ons assortiment. Stenen zijn natuurproducten, elk schijfje is daarom anders. We besteden veel aandacht aan het uitzoeken van onze stenen. Elke steen is daardoor gelijk aan kwaliteit en gewichtsklasse.


Watermeloen Toermalijn is een bijzondere variëteit van Toermalijn die zijn naam dankt aan zijn kleurencombinatie die doet denken aan een watermeloen. Het is een kristal dat bestaat uit groene buitenlagen, roze of rood in het midden en soms een heldere of witte kern.


De werking van Watermeloen Toermalijn...

Watermeloen Toermalijn wordt vaak gezien als een steen die helpt bij het balanceren van emoties, het bevorderen van liefde en het versterken van het hartchakra. Het groen van de buitenlaag wordt geassocieerd met helende energieën, terwijl het roze of rode de aspecten van liefde en compassie vertegenwoordigt.

Mensen gebruiken watermeloen toermalijn vaak als een steen voor emotioneel welzijn, het stimuleren van harmonie in relaties en het bevorderen van zelfacceptatie. Het kan ook worden gebruikt bij meditatie om een gevoel van verbondenheid en evenwicht te bevorderen.

Fysiek gezien brengt de steen harmonie in je zenuwstelsel. Het kan helpen bij het verminderen van stress, angst en spanning, en het bevorderen van een gevoel van rust en kalmte.

Ook heeft het een positieve werking op je immuunsysteem, bloedsomloop en bloeddruk.

Als laatste zorgt Watermeloen Toermalijn ervoor dat je energetisch terug in balans komt, door je lichaam en geest terug in evenwicht te brengen.


Reinigen en opladen...

Watermeloen toermalijn kan onder invloed van (fel) zonlicht verkleuren. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.