• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Vulkaniet Duimsteen

Productnr.: 46683

€ 9,99
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Een duimsteen is een mineraal product welke in een ovale vorm is geslepen met een soort kuiltje erin. Hierdoor zijn ze erg fijn om in je hand te houden. Ze kunnen rustgevend werken wanneer je bijvoorbeeld de behoefte hebt om te spelen met iets in je handen.


De duimstenen worden per stuk verkocht. Elke duimsteen is ongeveer 20 gram. De foto is een voorbeeld van ons assortiment. Stenen zijn natuurproducten, elke duimsteen is daarom anders. We besteden veel aandacht aan het uitzoeken van onze stenen. Elke steen is daardoor gelijk aan kwaliteit en gewichtsklasse.


Vulkaniet heet ook wel 'Que Sera' genoemd. Het is een zeldzaam kopertelluride-mineraal. Vulkaniet is vernoemd naar de Romeinse god van het vuur, Vulcan, vanwege de associatie met vulkanische omgevingen waar tellurium vaak wordt gevonden.

Het vormt zich doorgaans in hydrothermale aderen in combinatie met andere telluridemineralen en komt vaak naast natuurlijk koper voor. Vulkaniet staat bekend om zijn opvallende metaalglans en zijn karakteristieke koperrode kleur, die soms irisatie kan vertonen.

Als zeldzaam mineraal is Vulkaniet van belang voor mineraalverzamelaars en onderzoekers die telluridemineralen bestuderen en hun voorkomen in geologische omgevingen.


De werking van Vulkaniet...

Vulkaniet bezit energetische eigenschappen die kunnen helpen bij het aarden en balanceren van energieën. Sommigen associëren het misschien met het element vuur vanwege zijn naam en uiterlijk, en geloven daarom dat het eigenschappen heeft die verband houden met vitaliteit en transformatie.

Zoals veel metaalmineralen heeft Vulkaniet beschermende eigenschappen, waardoor de drager of bezitter wordt beschermd tegen negatieve energieën of psychische aanvallen. Ook heeft Vulkaniet het vermogen om iemands intenties of verlangens te versterken, waardoor deze effectiever kunnen worden gemanifesteerd.

Vulkaniet wordt geassocieerd de onderste chakra's, zoals het wortelchakra, vanwege zijn aardende eigenschappen. Vulkaniet kan worden gezien als een steen van spirituele groei en verlichting, die helpt bij persoonlijke transformatie en evolutie. Ook kan deze je helpen om met beide benen goed op de grond te blijven staan.


Reinigen en opladen...

Vulkaniet kan beter niet worden gereinigd met water. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.