• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Versteend Hout Hanger 925 Zilver

Productnr.: 88962

€ 7,99
incl. btw
Niet op voorraad

Beschrijving

Versteend Hout

De hangers worden per stuk verkocht. De foto is een voorbeeld van ons assortiment. Stenen zijn natuurproducten, elke hanger is daarom anders in patronen, vormen en kleuren. We besteden veel aandacht aan het uitzoeken van onze hangers. Elke steen is daardoor gelijk aan kwaliteit en gewichtsklasse.


Versteend hout, ook wel bekend als fossiel hout, is een fascinerend natuurlijk materiaal dat ontstaat wanneer organisch hout over een langdurige periode wordt gemineraliseerd. Het proces van versteend hout ontstaat wanneer mineralen, zoals kwarts, op cellulair niveau het hout doordringen en de organische materialen vervangen. Hierdoor wordt het hout omgezet in gesteente, waarbij de structuur en de houtcellen bewaard blijven. Versteend hout heeft vaak nog steeds de herkenbare structuur van hout, maar het is nu versteend en bestaat volledig uit mineralen. Het behoudt vaak de oorspronkelijke vorm, textuur en zelfs de kleur van het hout waaruit het is ontstaan. Het wordt vaak gebruikt in decoratieve objecten, sieraden en als verzamelstukken vanwege zijn unieke en mooie verschijning.


De werking van Versteend Hout...

Versteend hout wordt vaak gebruikt voor aarding, wat betekent dat het kan helpen om een verbinding met de aarde tot stand te brengen. Het kan je helpen je energie te verankeren, rust te vinden en in het hier en nu te zijn. Het wordt gezien als een steen van stabiliteit en veerkracht. Het kan je ondersteunen bij het omgaan met veranderingen en uitdagingen in het leven, en je helpen je aan te passen en door te gaan. Ook stimuleert het geduld en doorzettingsvermogen. Het kan je helpen volhardend te zijn en te blijven werken aan je doelen, zelfs als het moeilijk wordt. Versteend hout herinnert ons aan de natuurlijke wereld en kan helpen om een diepere verbinding met de natuurlijke omgeving te ervaren. Het kan een gevoel van harmonie en eenheid bevorderen. Daarnaast wordt het soms gebruikt voor zijn helende eigenschappen. Het helpt bij het verlichten van stress, angst en negatieve emoties. Het wordt ook wel gebruikt ter ondersteuning van het immuunsysteem en het bevorderen van fysieke vitaliteit.


Reinigen en opladen...

Een hele geschikte manier om versteend hout te reinigen en op te laden is door de steen een nachtje in de aarde te stoppen. Je kunt de steen ook, minder krachtig, reinigen en opladen een op- en ontlaadsetje.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.