• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Venkel - De Groene Linde

Productnr.: 1027

vanaf € 8,20
incl. btw
Levertijd: 5 dag(en)

Beschrijving

Venkelolie zorgt o.a. voor verwerken en verzorgend voor de huid

Latijnse naam: Foeniculum Vulgare
Land van herkomst: Hongarije
Winning: Waterdampdestillatie


LICHAMELIJK:
Voor kinderen vanaf 6 jaar die last hebben van buikpijn. Gebruik dit wel met mate want venkelolie is een sterke olie, 10 tot 15 druppels in 100 ml massage olie voor de kinderen van 6 jaar is al genoeg. Masseer de buik met de wijzers van de klok mee. Ook goed tegen een vette huid en cellulitis. Bevorderd de melkafscheiding tijdens de borstvoeding.


PSYCHISCH:
Venkelolie helpt bij het ordenen en verwerken van gevoelens en geeft innerlijke stabiliteit en meer helderheid. Zij geeft je het gevoel te zijn omgeven door moederlijke zorg, geborgenheid en een thuis. Een uitstekende olie voor eenzaamheidgevoelens en psychische verstaring. Venkel staat bekend om het aantrekken van vriendschap.


MENSBEELD:
Het venkeltype weet niet precies wat hij wil in het leven, zijn missie is hem niet bekend. Zou hij moeite doen om daar achter te komen dan zou dat hem helpen om zichzelf te durven zijn en voor iedere situatie zijn verantwoordelijkheid te nemen. Tot die tijd blijft het een probleem om beslissingen te nemen, hij wordt daar letterlijk ziek van en is niet in staat om welke stap dan ook te nemen om vooruit te komen in zijn leven. Hij moet leren zich te durven uiten, te laten zien wie en wat hij is.


CONTRAINDICATIE:
Niet tijdens de zwangerschap en bij epileptische aanvallen.