• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Varisciet Hanger 925 Zilver

Productnr.: 88563

€ 21,99
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Varisciet

De hangers worden per stuk verkocht. De foto is een voorbeeld van ons assortiment. Stenen zijn natuurproducten, elke hanger is daarom anders in patronen, vormen en kleuren. We besteden veel aandacht aan het uitzoeken van onze hangers. Elke steen is daardoor gelijk aan kwaliteit en gewichtsklasse.


Varisciet is een groene edelsteen die bekend staat om zijn mooie kleur en unieke patronen. Het is vernoemd naar de Duitse regio Vogtland, waar het voor het eerst werd ontdekt. Varisciet behoort tot de groep van aluminiumfosfaten en wordt vaak gevonden in combinatie met andere mineralen zoals Kwarts en Limoniet.


De werking van Varisciet...

Varisciet heeft een zachte, kalmerende energie en wordt geassocieerd met innerlijke vrede, harmonie en emotioneel evenwicht. Het wordt beschouwd als een steen van kalmte en sereniteit, en kan helpen bij het verminderen van stress, angst en negatieve emoties. De steen wordt gebruikt om communicatie en zelfexpressie te bevorderen. Het helpt bij het versterken van de stem en het uiten van gedachten en gevoelens op een duidelijke en evenwichtige manier.


Varisciet wordt ook geassocieerd met de hartchakra en kan helpen bij het bevorderen van liefde, mededogen en vergevingsgezindheid. Hierdoor heeft het een positieve werking op het openen van je hart voor het ontvangen en geven van liefde en het bevordert het harmonieuze relaties. Fysiek gezien heeft deze steen een verlichtende werking op pijn en ontstekingen, met name bij gewrichts- en spiergerelateerde aandoeningen zoals artritis. Ook ondersteunt het een gezond zenuwstelsel. Het bevordert zenuwregeneratie en vermindert zenuw-gerelateerde symptomen zoals tintelingen, gevoelloosheid en zenuwpijn. Ook verbeterd het je spijsvertering. Het bevordert een gezonde darmfunctie, vermindert maagklachten en het ondersteunt een goede opname van voedingsstoffen. Als laatste versterkt het je immuunsysteem.


Reinigen en opladen...

Varisciet kan beter niet met water gereinigd worden. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.