• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Unakiet Hanger 925 Zilver

Productnr.: 89245

€ 7,99
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Unakiet

De hangers worden per stuk verkocht. De foto is een voorbeeld van ons assortiment. Stenen zijn natuurproducten, elke hanger is daarom anders in patronen, vormen en kleuren. We besteden veel aandacht aan het uitzoeken van onze hangers. Elke steen is daardoor gelijk aan kwaliteit en gewichtsklasse.


Unakiet is een gesteente dat bestaat uit een combinatie van groene Epidoot, Roze Veldspaat en Kwarts. Het wordt vaak gebruikt als siersteen vanwege zijn mooie en unieke kleurencombinatie.


Unakiet bevordert emotioneel evenwicht en heling. Het helpt bij het loslaten van negatieve emoties en het stimuleren van positieve energie en optimisme. Vanwege de combinatie van groen en roze kleuren wordt Unakiet vaak in verband gebracht met de hartchakra. Het helpt bij het openen en balanceren van de hartchakra, waardoor liefde, compassie en vergeving worden gestimuleerd. Ook wordt het gezien als een steen die spirituele groei en bewustzijn bevordert. Het versterkt de verbinding met hogere spirituele energieën en vergroot je intuïtie en inzicht. Fysiek gezien ondersteunt hij je welzijn. Het helpt namelijk stress te verminderen, waardoor je lijf beter kan ontspannen. Ook heeft het een positieve invloed op je bloedsomloop en immuunsysteem. Unakiet is een aardende steen. Het helpt bij het creëren van stabiliteit, zowel fysiek als emotioneel, en ondersteunt tijdens periodes van verandering en transformatie. Deze steen wordt vaak gebruikt voor spirituele en emotionele genezing. Zo helpt het bij het loslaten van oude patronen, het helen van emotionele wonden en het bevorderen van zelfacceptatie en zelfliefde. Het wordt soms gebruikt bij innerlijk kindwerk en om blokkades op te heffen die de persoonlijke groei in de weg staan. Door de combinatie van groen en roze wordt Unakiet soms gezien als een steen die de balans tussen mannelijke en vrouwelijke energie bevordert. Het kan helpen bij het harmoniseren van tegenstellingen. Als laatste stimuleert de steen creativiteit en manifestatie. Deze steen is bijvoorbeeld erg geschikt om te dragen tijdens creatieve activiteiten of processen.


Reinigen en opladen...

Unakiet kan op alle manieren worden gereinigd en opgeladen. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.