• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Turquoise Zaksteen 15-25 gram

Productnr.: 75625

€ 32,99
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Turquoise Zaksteen

De zakstenen worden per stuk verkocht. Elke zaksteen is tussen de 15 en 25 gram. De foto is een voorbeeld van ons assortiment. Stenen zijn natuurproducten, elke zaksteen is daarom anders. We besteden veel aandacht aan het uitzoeken van onze zakstenen. Elke steen is daardoor gelijk aan kwaliteit en gewichtsklasse.


Turkoois is een veelvoorkomende edelsteen die bekend staat om zijn opvallende blauwgroene kleur die varieert van lichtblauw tot groenblauw. De steen kan verschillende patronen en tinten vertonen, waaronder aders van donkerdere matrix (moedergesteente) en soms zelfs bruine of zwarte vlekken. Turkoois kan zowel in ruwe vorm als gepolijst worden gevonden. De kleur wordt veroorzaakt door de aanwezigheid van koper.

Deze steen wordt gevonden in verschillende delen van de wereld, waaronder Iran, Afghanistan, de Verenigde Staten (met name in Arizona, Nevada en New Mexico), China en Mexico. Historisch gezien was turkoois bijzonder belangrijk in culturen zoals de oude Egyptenaren, Perzen, indianenstammen in Noord-Amerika en inheemse volkeren in Mexico.


De spirituele werking van Turkoois...

Turkoois is een beschermende steen die negatieve energieën afweert en een schild vormt tegen negatieve invloeden. Het versterkt de aura en beschermt de drager tegen negatieve gedachten en emoties.

Daarnaast staat hij sterk in verbinding met de keelchakra, waardoor communicatie en expressie worden gestimuleert. Het wordt hierdoor makkelijker om je gedachten en gevoelens uit te drukken en je waarheid te spreken. Het helpt ook bij het verbeteren van luistervaardigheden en het bevorderen van harmonieuze communicatie.

Deze steen versterkt de spirituele verbinding en bewustzijn. Het wordt geassocieerd met het openen van de derde oogchakra, waardoor intuïtie, helderziendheid en spirituele waarneming worden gestimuleerd. Het helpt bij het ontwikkelen van een dieper begrip van spirituele waarheden en het vergroten van het spirituele bewustzijn.

Turkoois wordt ook geassocieerd met het bevorderen van emotionele heling en welzijn. Het heeft een kalmerende energie die stress, angst en negatieve emoties verlicht. Het helpt bij het bereiken van innerlijke rust, vreugde en gevoelens van vrede.


De mentale werking van Turkoois...

Turkoois is een steen met kalmerende eigenschappen die kunnen helpen bij het verminderen van angst, stress en spanning. Het bevordert een gevoel van innerlijke kalmte en vrede.

Daarnaast stimuleert hij emotionele balans en stabiliteit. Het helpt bij het verlichten van stemmingswisselingen en het bevorderen van een gevoel van harmonie en welzijn.

Turkoois wordt vaak gezien als een steen die helpt bij het stimuleren van zelfexpressie en creativiteit. Het helpt bij het uiten van gedachten, gevoelens en ideeën op een heldere en assertieve manier.

Ook wordt deze steen geassocieerd met het versterken van innerlijke kracht en moed. Het kan helpen bij het overwinnen van verlegenheid en het vergroten van zelfvertrouwen. Turkoois wordt gebruikt om angsten te overwinnen en de eigen stem te laten horen.

Turkoois wordt gezien als een steen die negatieve energieën absorbeert en transformeert. Het helpt bij het reinigen en zuiveren van de geest en het bevorderen van positieve gedachten en attitudes.


De lichamelijke werking van Turkoois...

Turkoois heeft ontstekingsremmende eigenschappen, wat betekent dat het kan helpen bij het verminderen van ontstekingen in het lichaam. Hierdoor kan het mogelijk verlichting bieden bij aandoeningen zoals artritis, reumatoïde artritis en jicht.

Vanwege de associatie met het keelchakra wordt Turkoois ook gebruikt voor het ondersteunen van keel- en stemproblemen. Het helpt bij het verzachten van keelpijn, het verlichten van heesheid en het bevorderen van een gezonde stem. Daarbij bevordert het ook een gezonde ademhaling. Het verlicht ademhalingsproblemen, zoals astma en bronchitis, en biedt ondersteuning bij het vrijmaken van de luchtwegen.

Daarnaast wordt deze steen gezien als een steen die het immuunsysteem versterkt en de algehele gezondheid bevordert. Het helpt het lichaam bij het bestrijden van ziektes en infecties door het immuunsysteem te ondersteunen.

Turkoois wordt ook geassocieerd met ontgiftende eigenschappen, waardoor het kan helpen bij het verwijderen van toxines en afvalstoffen uit het lichaam. Dit kan bijdragen aan een verbeterde algehele gezondheid en vitaliteit.


Reinigen en opladen...

Turkoois kan op allerlei manieren worden opgeladen. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.