• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Toermalijn Mix Armband Split

Productnr.: 88600

€ 12,99
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Toermalijn Mix

De armbanden worden per stuk verkocht. De foto is een voorbeeld van ons assortiment. Stenen zijn natuurproducten. Elke armband kan daarom een beetje anders zijn. We besteden veel aandacht aan het uitzoeken van onze armbanden. Elke armband is daardoor gelijk aan kwaliteit.


Is de armband te groot? Je mag je Yara’s armband altijd meenemen naar de winkel, hier kunnen we hem in een kleinere maat voor je rijgen. Is de armband te klein? Ook dan kunnen we deze voor je rijgen. Om de armband groter te maken zijn wel twee armbanden nodig in plaats van één. Het kan gebeuren dat de elastiek in de armband na verloop van tijd slijt. Ook dan mag je hem altijd langs brengen om deze opnieuw te laten rijgen. Dit kan alleen wanneer je nog genoeg steenkralen hebt om hem te kunnen passen.


Toermalijn is een veelvoorkomende edelsteen die bekend staat om zijn diverse kleuren en verschillende variëteiten. Het is een mineraal dat uit de groep van borosilicaten behoort en wordt gevormd in verschillende gesteenten zoals graniet, pegmatiet en metamorfe gesteenten.

Hij komt in een breed scala aan kleuren voor, waaronder zwart, bruin, groen, roze, blauw, geel en zelfs kleurloos. Elke kleurvariant van toermalijn heeft zijn eigen benaming, zoals zwarte toermalijn (schorl), groene toermalijn (verdeliet), roze toermalijn (rubelliet) en blauwe toermalijn (indigoliet). Toermalijn heeft een complexe kristalstructuur en vormt lange, prismatische kristallen met verticale groeven. Deze groeven worden vaak aangeduid als "strepen" en zijn een kenmerkend kenmerk van toermalijn.

Deze steen wordt wereldwijd gevonden, met bekende vindplaatsen in landen als Brazilië, Sri Lanka, Afghanistan, Nigeria, Madagascar en de Verenigde Staten. Elke locatie kan zijn eigen kenmerken en kleurvariaties van toermalijn hebben.


De spirituele werking van Toermalijn...

Toermalijn is een krachtige steen voor bescherming. Het weert negatieve energieën, elektromagnetische straling en psychische aanvallen af, doordat het een energetisch schild vormt om de drager heen.

Daarnaast versterkt hij de verbinding met de aarde en het bevordert aarding. Het helpt om in evenwicht te komen en in contact te blijven met de fysieke realiteit, waardoor een gevoel van stabiliteit en innerlijke rust ontstaat.

Hij wordt vaak gebruikt om energetische blokkades op te heffen en de chakra's en het energieveld te zuiveren. Het helpt bij het verwijderen van negatieve energieën en het bevorderen van een gezonde energiestroom door het lichaam.

Ook wordt hij beschouwd als een steen die de spirituele groei en bewustwording ondersteund. Het helpt bij het openen van de geest voor nieuwe inzichten, het bevorderen van intuïtie en het vergroten van het spirituele bewustzijn.


De mentale werking van Toermalijn...

Toermalijn bevorderd een positieve mindset en weert negatieve gedachtes af. Het bevorderd optimisme, het versterkt zelfvertrouwen en het verminderd negatieve denkpatronen.

Deze steen biedt ondersteuning bij het reguleren van emotionele patronen en het bevorderen van emotionele stabiliteit. Het helpt bij het loslaten van negatieve emoties, het verminderen van angst en stress, en het creëren van een gevoel van kalmte en evenwicht.

Daarnaast helpt hij bij het herstellen van emotioneel evenwicht en het bevorderen van emotionele stabiliteit. Het reguleert stemmingswisselingen, het verminderd prikkelbaarheid en het bevorderd een gevoel van innerlijke vrede.

Toermalijn biedt ondersteuning bij het verbeteren van mentale helderheid en focus. Het helpt bij het verminderen van mentale mist, het stimuleren van concentratie en het vergroten van de alertheid en productiviteit.

Ook wordt deze steen vaak gezien als een steen die beschermt tegen negatieve energieën die het psychische welzijn kunnen beïnvloeden. Het weert negatieve invloeden, psychische aanvallen en energetische vampirisme af.


De lichamelijke werking van Toermalijn...

Toermalijn wordt vaak geassocieerd met het bevorderen van een gezonde energetische balans in het lichaam. Het helpt bij het harmoniseren en in evenwicht brengen van de energiestromen, wat op zijn beurt een positieve invloed heeft op het fysieke welzijn.

Sommige mensen ervaren dat deze steen helende eigenschappen heeft die helpen bij het ontgiften van het lichaam. Het verwijdert toxines, zware metalen en andere schadelijke stoffen uit het lichaam.

Daarnaast wordt hij vaak gebruikt voor pijnverlichting. Het heeft een kalmerende en ontspannende werking, wat kan helpen bij het verminderen van pijnklachten zoals hoofdpijn, spierspanning en gewrichtspijn.

Ook verbeterd hij de bloedcirculatie. Door het bevorderen van een gezonde doorbloeding kan het helpen bij het leveren van zuurstof en voedingsstoffen aan de cellen en het afvoeren van afvalstoffen.

Toermalijn wordt ook gebruikt als een steen die bescherming biedt tegen elektromagnetische straling, zoals die wordt uitgezonden door elektronische apparaten. Het helpt bij het verminderen van de negatieve effecten van elektromagnetische velden.


Reinigen en opladen...

Toermalijn kan op allerlei manieren worden opgeladen. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.