• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Tijgeroog Hanger 925 Zilver

Productnr.: 88952

€ 8,99
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Tijgeroog

De hangers worden per stuk verkocht. De foto is een voorbeeld van ons assortiment. Stenen zijn natuurproducten, elke hanger is daarom anders in patronen, vormen en kleuren. We besteden veel aandacht aan het uitzoeken van onze hangers. Elke steen is daardoor gelijk aan kwaliteit en gewichtsklasse.


Tijgeroog is een veelvoorkomende edelsteen die bekend staat om zijn unieke uiterlijk en bijzondere eigenschappen. Hij heeft namelijk een goudbruine kleur en een zijdeachtige glans met opvallende strepen en een chatoyant effect. Dit lijkt op de beweging van een kattenoog (vandaar ook de naam Kattenoog). De steen kan ook andere kleuren bevatten, zoals blauwachtig, roodachtig of groenachtig. Deze steen is een variant van kwarts, een mineraal dat veel voorkomt in de aardkorst. Het wordt gevormd door de aanwezigheid van vezelige insluitsels van de mineraalvariant crocidoliet, die na verloop van tijd worden vervangen door kwarts. Hij wordt wereldwijd gevonden, met belangrijke vindplaatsen in landen zoals Zuid-Afrika, Australië, Brazilië, India, Myanmar, de Verenigde Staten en Zuid-Korea.


Tijgeroog is een krachtige beschermende steen. Het helpt bij het afweren van negatieve energieën en psychische aanvallen. Het wordt daarom ook vaak gebruikt als een talisman of amulet om de drager te beschermen tegen kwaad en negativiteit. Hij bevordert innerlijke zicht en de intuïtie. Het helpt om helderheid en inzicht te verkrijgen in moeilijke situaties en beslissingen. Tijgeroog kan ook de geest verhelderen en de concentratie verbeteren. Daarnaast verbeterd hij de balans en harmonie in het leven. Het helpt bij het verzoenen van tegenstellingen en het oplossen van innerlijke conflicten. Tijgeroog wordt vaak gebruikt om de energiecentra in het lichaam, zoals de chakra's, in evenwicht te brengen. Deze steen wordt ook gebruikt om te helpen bij het aarden van energieën en het bevorderen van stabiliteit. Het vergemakkelijkt de verbinding met de fysieke wereld, het verankeren van de geest en het creëren van een gevoel van gronding.


Tijgeroog helpt bij het bereiken en behouden van emotioneel evenwicht. Het biedt ondersteuning bij het loslaten van angst, stress en negatieve emoties en bevordert innerlijke rust en kalmte. Deze steen stimuleert zelfvertrouwen, moed en innerlijke kracht. Het helpt mensen bij het overwinnen van angsten, het nemen van risico's en het tonen van assertiviteit. Tijgeroog biedt ook ondersteuning bij het doorbreken van belemmerende patronen en het bevorderen van persoonlijke groei en een positief zelfbeeld. Hij wordt ook gebruikt om de focus en concentratie te verbeteren. Het verminderd mentale afleidingen en het bevordert helder denken. Tijgeroog helpt bij het verbeteren van studie- en werkprestaties. Daarnaast helpt hij bij het nemen van beslissingen. Het zorgt ervoor dat je helderder krijgt in de opties, vertrouwt op je intuïtie en een weloverwogen keuze kan maken. Tijgeroog wordt gebruikt om angst en fobieën te verminderen. Het helpt bij het overwinnen van irrationele angsten, het bevorderen van kalmte en het versterken van het gevoel van veiligheid.


Tijgeroog wordt gebruikt om de energie in het lichaam te verhogen. Het helpt bij het verminderen van vermoeidheid en het stimuleren van vitaliteit. Daarnaast verbeterd het een gezonde spijsvertering. Het verlicht spijsverteringsproblemen zoals maagpijn, indigestie en misselijkheid. Hij ondersteund het ontgiftingsproces in het lichaam en reinigt zo het lichaam van schadelijke stoffen en gifstoffen. Deze steen wordt ook gebruikt om balans en harmonie in het lichaam te bevorderen. Het helpt bij het stabiliseren van de lichamelijke functies en het bevorderen van een gezond evenwicht tussen lichaam en geest. Tijgeroog wordt gebruikt om pijn te verlichten, zoals hoofdpijn, spierpijn en gewrichtspijn. Het helpt bij het verminderen van ontstekingen en het bevorderen van ontspanning.


Reinigen en opladen...

Tijgeroog kan op allerlei manieren worden opgeladen. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.