• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Tijgerijzer Hanger 925 Zilver

Productnr.: 88942

€ 7,99
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Tijgerijzer

De hangers worden per stuk verkocht. De foto is een voorbeeld van ons assortiment. Stenen zijn natuurproducten, elke hanger is daarom anders in patronen, vormen en kleuren. We besteden veel aandacht aan het uitzoeken van onze hangers. Elke steen is daardoor gelijk aan kwaliteit en gewichtsklasse.


Tijgerijzer is een gesteente dat bestaat uit de combinatie van drie mineralen: tijgeroog, jaspis en hematiet. Het is een bijzondere edelsteen met een uniek uiterlijk en verschillende kenmerken. De steen heeft een gestreept patroon dat wordt gevormd door de afwisselende lagen van bruine tijgeroog, gele tot roodbruine jaspis en zilverachtig grijze hematiet. Het gesteente heeft een aardse uitstraling en kan variëren in kleurschakeringen, glans en patronen. Hij wordt op verschillende plaatsen in de wereld gevonden, waaronder Zuid-Afrika, Australië, Brazilië, China, India, Mexico en de Verenigde Staten.


Tijgerijzer is een krachtige beschermende steen. Het helpt bij het afweren van negatieve energieën, psychische aanvallen en externe invloeden. Hij wordt dan ook vaak gedragen als een amulet of talisman voor bescherming. Daarnaast helpt hij bij het in evenwicht brengen van de energiecentra in het lichaam, zoals de chakra's. Het harmoniseert de energiestroom en heft blokkades op, waardoor een gevoel van innerlijke balans en stabiliteit ontstaat. Vanwege de aardse energie wordt Tijgerijzer vaak gebruikt om te helpen bij het aarden en gronden van energieën. Het helpt om verbinding te maken met de fysieke wereld, stabiliteit te bevorderen en overmatige gedachten of zorgen te verminderen. Ook versterkt hij je intuïtie en bevordert helderheid van denken. Het helpt bij het nemen van weloverwogen beslissingen, het vertrouwen op innerlijke wijsheid en het stimuleren van creatieve ideeën.


Tijgerijzer wordt geassocieerd met het vergroten van moed, wilskracht en fysieke kracht. Het helpt mensen uitdagingen en obstakels te overwinnen, zelfvertrouwen op te bouwen en assertief op te treden. Daarnaast helpt hij bij het bereiken en behouden van emotioneel evenwicht. Het biedt ondersteuning bij het loslaten van negatieve emoties zoals angst, stress en woede, en bevordert kalmte, stabiliteit en innerlijke vrede. Deze steen wordt gebruikt om de focus en concentratie te verbeteren. Het vermindert mentale afleidingen, het bevorderd helder denken en het versterkt het concentratievermogen. Ook vergroot hij het vertrouwen en optimisme. Het helpt bij het cultiveren van een positieve mindset, het omarmen van uitdagingen met optimisme en het ontwikkelen van een veerkrachtige houding. Tijgerijzer versterkt innerlijke kracht en doorzettingsvermogen. Het helpt mensen obstakels te overwinnen, hun doelen na te streven en vastberadenheid te tonen in moeilijke tijden.


Tijgerijzer wordt geassocieerd met het vergroten van vitaliteit en fysieke energie. Het verminderd vermoeidheid en het bevorderd alertheid en levendigheid. Hij versterkt daarbij je fysieke kracht en uithoudingsvermogen, waardoor fysieke activiteiten makkelijker worden en je beter bestand bent tegen ziektes. Deze steen wordt ook gebruikt om de bloedsomloop te verbeteren. Het stimuleert de doorbloeding en kan worden ingezet om het hart en de bloedvaten te ondersteunen. Daarnaast verbeterd hij de spijsvertering. Het verlicht maagklachten en het stimuleert een gezonde spijsvertering. Ook draagt hij bij aan een algemeen gevoel van balans en harmonie in het lichaam. Het heft energieblokkades op en hersteld een gezonde stroom van energie.


Reinigen en opladen...

Tijgerijzer kan op allerlei manieren worden opgeladen. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.