• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Thuliet Armband 8mm

Productnr.: 88543

€ 29,99
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Thuliet

De armbanden worden per stuk verkocht. De foto is een voorbeeld van ons assortiment. Stenen zijn natuurproducten. Elke armband kan daarom een beetje anders zijn. We besteden veel aandacht aan het uitzoeken van onze armbanden. Elke armband is daardoor gelijk aan kwaliteit.


Is de armband te groot? Je mag je Yara’s armband altijd meenemen naar de winkel, hier kunnen we hem in een kleinere maat voor je rijgen. Is de armband te klein? Ook dan kunnen we deze voor je rijgen. Om de armband groter te maken zijn wel twee armbanden nodig in plaats van één. Het kan gebeuren dat de elastiek in de armband na verloop van tijd slijt. Ook dan mag je hem altijd langs brengen om deze opnieuw te laten rijgen. Dit kan alleen wanneer je nog genoeg steenkralen hebt om hem te kunnen passen.


Thuliet is een edelsteen die behoort tot de mineraalgroep van de tectosilicaten. Het is een variant van zoisiet, een mineraal dat vooral bekend staat om zijn groene kleur. Thuliet varieert in kleur van lichtroze tot donkerrood. De kleur wordt veroorzaakt door insluitsels van mangaan in het mineraal. Hij heeft een glasachtige tot vettige glans wanneer het is gepolijst. De meeste zijn doorschijnend tot opaak.

Deze steen wordt voornamelijk gevonden in Noorwegen, waar het als nationale steen wordt beschouwd. Andere vindplaatsen zijn onder andere Oostenrijk, Australië, Duitsland en de Verenigde Staten.


De spirituele werking van Thuliet...

Thuliet staat sterk in verbinding met de hartchakra, dat wordt gezien als het centrum van liefde, compassie en emotioneel welzijn. Het dragen zorgt ervoor dat de hartchakra wordt geopend en hierdoor liefdevolle energie wordt bevorderd.

Daarnaast heeft hij ook een sterke connectie met de natuurlijke wereld en de elementen. Het wordt gebruikt om een diepere verbinding met de natuur te ervaren en om de energie van de aarde te versterken.

Ook versterkt hij je intuïtie en stimuleert het volgen van je innerlijke stem. Het helpt bij het nemen van beslissingen op basis van innerlijke wijsheid.


De mentale werking van Thuliet...

Thuliet bevorderd zelfexpressie en het versterkt je communicatieve vaardigheden. Hij helpt bij het uiten van gevoelens en emoties op een eerlijke en liefdevolle manier. Ook stimuleert hij creativiteit en verbeeldingskracht. Het helpt mensen hun artistieke talenten te ontdekken en te uiten.

Daarnaast bezit hij helende eigenschappen op emotioneel niveau. Het wordt gebruikt om blokkades en negatieve emoties los te laten, en om innerlijke vrede, vreugde en harmonie te bevorderen. Hierdoor kan een emotioneel evenwicht worden bereikt.

Ook is het een steen die zorgt voor vreugde, optimisme en positieve energie. Het helpt om negatieve gedachten en gevoelens te transformeren naar positieve en ondersteunende energie.

Thuliet versterkt je innerlijke kracht en vergroot het zelfvertrouwen. Het helpt bij het overwinnen van onzekerheid en het ontwikkelen van een positieve zelfwaardering.

Tenslotte wordt deze steen gebruikt om stress en spanning te verminderen. Het straalt kalmerende energie uit en bevordert hierdoor een gevoel van rust en ontspanning.


De lichamelijke werking van Thuliet...

Thuliet helpt bij het herstellen van energetisch evenwicht in het lichaam. Het wordt gebruikt om blokkades in de energiestroom te verminderen en de vrije doorstroming van energie te bevorderen. Daarnaast vergroot het je vitaliteit en fysieke kracht. Het vermindert vermoeidheid en revitaliseert het lichaam.

Sommige mensen ervaren dat Thuliet bijdraagt aan een gezonde hormonale balans. Het ondersteund en harmoniseert namelijk het endocriene systeem.

Ook wordt deze steen vaak gebruikt in alternatieve geneeswijzen, ter ondersteuning van het hart en de bloedsomloop. Het verbeterd de doorbloeding en versterkt het hart.

Thuliet wordt ook wel gebruikt voor ontspanning en het verminderen van fysieke pijn. Het verlicht spierspanning en het bevordert een gevoel van ontspanning en welzijn.


Reinigen en opladen...

Thuliet kan op allerlei manieren worden opgeladen. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.