• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Tektiet Hanger 925 Zilver

Productnr.: 89031

€ 9,99
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Tektiet

De hangers worden per stuk verkocht. De foto is een voorbeeld van ons assortiment. Stenen zijn natuurproducten, elke hanger is daarom anders in patronen, vormen en kleuren. We besteden veel aandacht aan het uitzoeken van onze hangers. Elke steen is daardoor gelijk aan kwaliteit en gewichtsklasse.


Tektieten zijn glasachtige objecten die ontstaan zijn door de intense hitte en druk die vrijkomen bij meteorietinslagen op aarde. Ze worden gevormd wanneer de kracht van de inslag de aardkorst smelt en het gesmolten gesteente de lucht in wordt geslingerd. Na afkoeling vormt dit gesmolten materiaal Tektiet. Ze hebben meestal een gladde, glasachtige textuur en kunnen verschillende kleuren hebben, waaronder zwart, bruin, groenachtig of grijs. De steen wordt over de hele wereld gevonden, maar de bekendste en meest voorkomende soort is Moldaviet, afkomstig uit Tsjechië. Andere bekende vindplaatsen zijn onder andere Australië, China en Indochina.


Tektiet staat bekend als de steen van transformatie. Ze helpen bij het stimuleren van persoonlijke groei, zowel op spiritueel als op emotioneel niveau. Ze helpen je oude patronen los te laten, bevorderen transformatieprocessen en ondersteunen innerlijke groei. Ook worden ze vaak gebruikt om de intuïtie te versterken en het spirituele bewustzijn te vergroten. Ze worden gezien als stenen die de verbinding met het hogere zelf en de kosmos versterken. Het dragen of gebruiken van Tektieten helpen je tijdens meditatie met het openen van je derde oog en bevorderen helderziendheid en intuïtieve inzichten. Tektieten worden gezien als stenen van bescherming tegen negatieve energieën. Ze vormen een energetische schild die je kan helpen om je eigen energieveld te reinigen en te beschermen tegen externe invloeden.


Vanwege hun buitenaardse oorsprong worden Tektieten vaak geassocieerd met kosmische energieën. Ze worden gezien als stenen die de verbinding met het universum en hogere dimensies vergemakkelijken. Het werken met Tektieten kan helpen bij het verkennen van de diepere betekenissen van het bestaan en het vergroten van het spirituele bewustzijn. Fysiek heeft Tektiek een positieve werking op je vitaliteit en energie. Daarnaast zorgt het er ook voor dat je immuunsysteem versterkt wordt. Ook heeft deze steen een regeneratieve eigenschap en stimuleert het celvernieuwing, waardoor dit herstelprocessen, na bijvoorbeeld ziekte of letsel, kan bevorderen. Als laatste zorgt Tektiek ervoor dat je lichaam ontgift wordt van toxines en negatieve energieën.


Reinigen en opladen...

Tektiet kan op alle manieren worden gereinigd en opgeladen. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.