• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Sugiliet Zaksteen 8-10 gram

Productnr.: 88896

€ 39,99
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Sugiliet Zaksteen

De zakstenen worden per stuk verkocht. Elke zaksteen is tussen de 8 en 10 gram. De foto is een voorbeeld van ons assortiment. Stenen zijn natuurproducten, elke zaksteen is daarom anders. We besteden veel aandacht aan het uitzoeken van onze zakstenen. Elke steen is daardoor gelijk aan kwaliteit en gewichtsklasse.


Sugiliet is een zeldzame edelsteen die bekend staat om zijn intense paarse kleur, variërend van donkerpaars tot lichter paars en soms met tinten van roze. Het kan ook andere kleuren bevatten, zoals wit, grijs, zwart of bruin. Sugiliet kan worden gepolijst tot een gladde en glanzende afwerking en wordt vaak gebruikt in sieraden.

Deze steen wordt gevonden in enkele specifieke locaties, waaronder Zuid-Afrika, Japan, Canada en India. De belangrijkste vindplaats van Sugiliet is de Wessels Mine in Zuid-Afrika.


De spirituele werking van Sugiliet...

Sugiliet wordt beschouwd als een krachtige steen die spirituele groei en bewustzijn bevordert. Het helpt om je intuïtie te versterken, spirituele inzichten te vergroten en een dieper begrip van het leven en het universum te verkrijgen.

Daarnaast is het een beschermende steen die negatieve energieën afweert en een energetisch schild vormt. Het zuivert je energieveld en beschermd je tegen schadelijke invloeden.

Deze steen stimuleert en opent je derde oog- en kruinchakra. Het versterkt je intuïtieve vermogens, het verkennen van hogere bewustzijnsniveaus en het ontvangen van spirituele inzichten.

Ook wordt hij beschouwd als een steen van spirituele liefde en compassie. Het helpt bij het vergroten van je vermogen om onvoorwaardelijke liefde te ervaren, zowel voor jezelf als voor anderen, en het opent de hartchakra en brengt deze in balans.

Sugiliet wordt vaak gebruikt als een steen voor transformatie en genezing. Het helpt bij het loslaten van oude patronen en beperkende overtuigingen, en het biedt ondersteuning bij emotionele genezing en het vinden van innerlijke vrede.


De mentale werking van Sugiliet...

Sugiliet bevordert emotioneel welzijn. Het helpt bij het verminderen van stress, angst en negatieve emoties. Hij wordt geassocieerd met het creëren van innerlijke rust, het bevorderen van harmonie en het vergroten van positieve gevoelens zoals vreugde en liefde.

Daarnaast vergroot hij zelfontdekking en zelfbewustzijn. Het helpt bij het verkennen van je innerlijke wereld, het begrijpen van je emoties en het ontwikkelen van een dieper inzicht in jezelf. Sugiliet biedt ondersteuning bij zelfreflectie en persoonlijke groei.

Sugiliet wordt gebruikt als een steen van bescherming op psychisch niveau. Het helpt bij het afweren van negatieve energieën en het zuiveren van je energieveld. Sugiliet biedt ook ondersteuning bij het verminderen van overprikkeling en het creëren van een veilige en gebalanceerde omgeving voor je psychische welzijn.

Ook wordt deze steen geassocieerd met het bevorderen van mentale helderheid en focus. Het vermindert mentale ruis, het verbetert concentratie en het stimuleert cognitieve functies. Sugiliet kan ook worden gebruikt om rust en helderheid in de geest te brengen.

Sugliet wordt gebruikt om zelfvertrouwen en empowerment te vergroten. Het helpt bij het versterken van zelfacceptatie, het loslaten van beperkende overtuigingen en het bevorderen van een positief zelfbeeld. Sugiliet biedt ondersteuning bij het ontwikkelen van innerlijke kracht en het nemen van positieve stappen in het leven.


De lichamelijke werking van Sugiliet...

Sugiliet bevordert een gebalanceerde energiestroom in het lichaam. Het helpt bij het opheffen van blokkades, het in evenwicht brengen van de energiecentra (chakra's) en het verbeteren van je algemene welzijn.

Daarnaast biedt het ondersteuning aan je immuunsysteem en algehele gezondheid. Het versterkt de immuniteit en het bevorderd een gezonde lichamelijke conditie.

Sugiliet wordt vaak toegepast om pijnverlichting te bieden. Het helpt bij het verminderen van pijnsymptomen en het bevorderen van ontspanning en comfort.

Ook wordt hij geassocieerd met het ondersteunen van ontgiftingsprocessen in het lichaam. Het helpt bij het verwijderen van giftige stoffen en het bevorderen van een gezonde stofwisseling.

Sugiliet wordt vaak gebruikt ter ondersteuning van een gezonde bloeddruk en bloedsomloop. Het bevordert een goede doorbloeding en stimuleert een gezonde bloeddruk.


Reinigen en opladen...

Sugiliet kan op allerlei manieren worden opgeladen. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.