• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Sodaliet Hanger 925 Zilver

Productnr.: 88551

€ 9,99
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Sodaliet

De hangers worden per stuk verkocht. De foto is een voorbeeld van ons assortiment. Stenen zijn natuurproducten, elke hanger is daarom anders in patronen, vormen en kleuren. We besteden veel aandacht aan het uitzoeken van onze hangers. Elke steen is daardoor gelijk aan kwaliteit en gewichtsklasse.


Sodaliet is een prachtige blauwe edelsteen die gewaardeerd wordt om zijn kleur en unieke patronen. Hij heeft meestal een intense blauwe kleur, soms met witte calcietaders erdoorheen. Het kan ook andere kleuren bevatten, zoals grijs, groen of geel. De steen heeft een glasachtige glans en wordt vaak gepolijst voor gebruik in sieraden en decoratieve objecten. Sodaliet wordt gevonden in verschillende delen van de wereld, waaronder Brazilië, Canada, India, Rusland en de Verenigde Staten. Canada staat bekend om zijn hoogwaardige Sodaliet, vooral uit de regio Ontario.


Sodaliet wordt vaak gebruikt om de intuïtie te vergroten en inzicht te bevorderen. Het versterkt de communicatie met je innerlijke stem en begeleid je bij het nemen van beslissingen op basis van innerlijke wijsheid. Sodaliet wordt daarom vaak gebruikt tijdens meditaties om dieper inzicht en spirituele groei te bevorderen. Daarnaast staat hij sterk in verbinding met de keelchakra, het energiecentrum dat verantwoordelijk is voor communicatie en expressie. Het bevorderd heldere en effectieve communicatie, zowel verbaal als non-verbaal. Sodaliet kan ook ondersteuning bieden bij het uiten van je gedachten en gevoelens op een constructieve en assertieve manier. Ook stimuleert hij harmonie en balans in je leven. Het helpt om conflicten op te lossen, innerlijke vrede te vinden en emotionele stabiliteit te bereiken. Sodaliet wordt gebruikt om negatieve energieën af te weren en een gevoel van kalmte en sereniteit te bevorderen. Daarnaast wordt hij ook gebruikt als een steen voor spirituele groei en bewustwording. Het helpt bij het ontwikkelen van een dieper begrip van jezelf, het universum en de spirituele aspecten van het leven. Sodaliet biedt ondersteuning bij het verkennen van spirituele lessen, het openen van je geest voor nieuwe inzichten en het bevorderen van persoonlijke groei op spiritueel niveau.


Sodaliet vergroot het gevoel van zelfvertrouwen en het bevorderd zelfexpressie. Het kan je helpen om je ware zelf uit te drukken, je eigen mening te uiten en authentiek te zijn. Het helpt ook bij het overwinnen van verlegenheid, angsten en beperkende overtuigingen die je kunnen weerhouden van het uiten van je ware potentieel. Daarnaast wordt hij gebruikt om mentale helderheid te bevorderen. Het helpt bij het verbeteren van concentratie, focus en het vermogen om helder te denken. Sodaliet kan nuttig zijn voor mensen die behoefte hebben aan mentale scherpte, zoals studenten, professionals of mensen die complexe taken moeten uitvoeren. Het versterkt namelijk ook je geheugen en cognitieve vaardigheden. Het helpt bij het onthouden en oproepen van informatie, het stimuleren van de hersenfunctie en het bevorderen van een gezonde geestelijke alertheid. Sodaliet wordt geassocieerd met het bevorderen van emotionele balans en het verminderen van stress en angst. Het kalmeert turbulentie in de geest en het creëert een gevoel van innerlijke vrede. Sodaliet wordt gebruikt om overmatige emotionele reacties te verzachten en evenwicht te brengen in het emotionele welzijn.


Sodaliet wordt vaak ingezet voor zijn ontstekingsremmende eigenschappen. Het kan worden ingezet om ontstekingen in het lichaam te verminderen, zoals bij gewrichtsontstekingen, spierpijn en ontstekingsgerelateerde aandoeningen. Daarnaast bevordert het ontspanning en een goede nachtrust. Het verminderd angstgevoelens die de slaap kunnen verstoren en bevordert een gevoel van kalmte en rust. Sodaliet kan ook helpen bij het loslaten van negatieve gedachten of zorgen die je wakker kunnen houden. Ook stimuleert het de stofwisseling en het bevordert een gezonde spijsvertering. Het helpt bij het verbeteren van de opname van voedingsstoffen en het reguleren van de stofwisselingsprocessen in het lichaam. Sodaliet wordt vaak gebruikt om hoofdpijn en migraine te verlichten. Het helpt bij het ontspannen van de spieren en het verminderen van spanning in het hoofd en de nek, wat kan bijdragen aan het verminderen van hoofdpijnklachten.

Hij verbeterd ook de bloedsomloop en reguleert de bloeddruk. Het bevordert een gezonde doorbloeding en het ondersteund de algemene gezondheid van het cardiovasculaire systeem. Sodaliet wordt ook gebruikt om het immuunsysteem te versterken en de weerstand tegen ziektes en infecties te vergroten. Het helpt bij het stimuleren van de afweermechanismen van het lichaam en het bevorderen van een gezond immuunsysteem.


Reinigen en opladen...

Sodaliet kan op allerlei manieren worden opgeladen. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.