• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Sneeuwvlok Obsidiaan Armband 6mm

Productnr.: 66520

€ 10,99
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Sneeuwvlok Obsidiaan

De armbanden worden per stuk verkocht. De foto is een voorbeeld van ons assortiment. Stenen zijn natuurproducten. Elke armband kan daarom een beetje anders zijn. We besteden veel aandacht aan het uitzoeken van onze armbanden. Elke armband is daardoor gelijk aan kwaliteit.


Is de armband te groot? Je mag je Yara’s armband altijd meenemen naar de winkel, hier kunnen we hem in een kleinere maat voor je rijgen. Is de armband te klein? Ook dan kunnen we deze voor je rijgen. Om de armband groter te maken zijn wel twee armbanden nodig in plaats van één. Het kan gebeuren dat de elastiek in de armband na verloop van tijd slijt. Ook dan mag je hem altijd langs brengen om deze opnieuw te laten rijgen. Dit kan alleen wanneer je nog genoeg steenkralen hebt om hem te kunnen passen.


Sneeuwvlok Obsidiaan is een bijzondere variant van obsidiaan, een natuurlijk gevormde vulkanische glassteen. Het onderscheidende kenmerk van Sneeuwvlok Obsidiaan is zijn diepzwarte basiskleur met witte, grijze of beige vlekken die lijken op sneeuwvlokken. De sneeuwvlokpatronen ontstaan door insluitsels van mineralen zoals veldspaat. Het ontstaat wanneer vulkanisch gesteente, zoals lava, snel afkoelt, waardoor het geen tijd heeft om kristallen te vormen. Sneeuwvlok Obsidiaan wordt gevonden in verschillende delen van de wereld, waaronder Mexico, IJsland, de Verenigde Staten en Armenië.


De spirituele werking van Sneeuwvlok Obsidiaan...

Sneeuwvlok Obsidiaan wordt gebruikt voor energetische zuivering en bescherming. Het weert negatieve energieën en entiteiten af en zuivert je auraveld. Het helpt bij het verwijderen van blokkades en het loslaten van negatieve emoties.

Deze steen bevordert innerlijke groei en transformatie. Hij ondersteund je bij het ontdekken van verborgen aspecten van jezelf, het bevorderen van zelfreflectie en het loslaten van belemmerende overtuigingen. Sneeuwvlok Obsidiaan wordt vaak gebruikt tijdens meditatie of spirituele reizen om dieper inzicht te verkrijgen en persoonlijke groei te stimuleren.

Ook bevordert hij helderheid van denken en het luisteren naar je intuïtie. Het helpt bij het verkrijgen van inzicht in situaties, het nemen van weloverwogen beslissingen en het versterken van de verbinding met je hogere zelf. Deze steen biedt ondersteuning bij het ontwikkelen van een dieper begrip van je intuïtieve gaven en het vertrouwen in je innerlijke leiding.


De mentale werking van Sneeuwvlok Obsidiaan...

Sneeuwvlok Obsidiaan biedt ondersteuning bij emotionele heling en het loslaten van negatieve emoties. Het helpt bij het verwerken van traumatische ervaringen, verdriet, woede en andere emotionele blokkades. Deze steen kan je helpen om emotionele balans en harmonie te bereiken.

Daarnaast helpt hij je diepere lagen van jezelf te verkennen en zelfreflectie te bevorderen. Het biedt ondersteuning bij het ontdekken van verborgen aspecten van jezelf, het identificeren van belemmerende patronen en het stimuleren van persoonlijke groei en transformatie.

Ook wordt hij vaak gebruikt om bescherming te bieden tegen negatieve energieën en psychische aanvallen. Het dient als een energetisch schild en weert daardoor negativiteit af, zowel van binnen- als van buitenaf.

Sneeuwvlok Obsidiaan wordt ook gebruikt om geestelijke helderheid te bevorderen. Het kan helpen bij het loslaten van mentale verwarring, het verminderen van stress en het bevorderen van een heldere, gefocuste geest.

Deze steen helpt bij het opheffen van psychische blokkades en het bevorderen van een vloeiende energiestroom door het lichaam en de geest. Het helpt bij het loslaten van oude patronen, overtuigingen en emotionele bagage die je groei kunnen belemmeren.


De lichamelijke werking van Sneeuwvlok Obsidiaan...

Sneeuwvlok Obsidiaan wordt vaak gebruikt om een algemene balans en harmonie in het lichaam te bevorderen. Het helpt de energiestroom in het lichaam te verbeteren en eventuele blokkades op te heffen.

Daarnaast bevordert hij ontspanning en vermindert stress. Het helpt bij het loslaten van spanning in het lichaam en het creëren van een gevoel van kalmte en welzijn.

Net als andere vormen van obsidiaan wordt Sneeuwvlok Obsidiaan ook gebruikt als bescherming tegen elektromagnetische straling. Het vermindert de negatieve effecten van elektronische apparaten en stralingsbronnen.

Tenslotte is deze steen goed voor je algemeen fysiek welzijn. Het wordt geassocieerd met het bevorderen van een gezond energetisch evenwicht en het ondersteunen van het algehele welzijn van het lichaam.


Reinigen en opladen...

Sneeuwvlok Obsidiaan is een zachte steen, dus is erg gevoelig voor krassen en dergelijke. Hij kan echter op allerlei manieren worden opgeladen. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.