• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Serpentijn Hanger 925 Zilver

Productnr.: 88510

€ 9,99
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Serpentijn

De hangers worden per stuk verkocht. De foto is een voorbeeld van ons assortiment. Stenen zijn natuurproducten, elke hanger is daarom anders in patronen, vormen en kleuren. We besteden veel aandacht aan het uitzoeken van onze hangers. Elke steen is daardoor gelijk aan kwaliteit en gewichtsklasse.


Serpentijn is een edelsteen met een rijke geschiedenis en bijzondere eigenschappen. Het is een metamorf gesteente en het is meestal groen van kleur, maar kan ook andere tinten bevatten, zoals geel, bruin of rood. Het wordt gevormd door de metamorfose van magnesium-rijke gesteenten, zoals ultramafische gesteenten. Serpentijn kan een gladde textuur hebben en varieert in hardheid. Het kan zowel een matte als een glanzende afwerking hebben. Serpentijn kan ook een gestreept of geaderd patroon hebben, afhankelijk van de mineralen die aanwezig zijn in het gesteente.


Serpentijn is een steen van transformatie en vernieuwing. Het staat symbool voor wedergeboorte, groei en verandering. Serpentijn moedigt aan om oude patronen en overtuigingen los te laten en ruimte te maken voor positieve veranderingen in het leven. Hij wordt geassocieerd met het harmoniseren en balanceren van energieën in het lichaam en de omgeving. Het helpt bij het herstellen van een gezonde energiebalans, het bevorderen van een soepele stroom van energie en het creëren van een harmonieuze sfeer. Daarnaast wordt hij vaak gebruikt ter ondersteuning van spirituele groei en het ontwikkelen van intuïtie. Het versterkt de spirituele verbinding, het vergroot het bewustzijn en het bevordert helderheid in het nemen van spirituele beslissingen. Serpentijn wordt gezien als een beschermende steen die negatieve energieën afweert en zuivert. Het helpt bij het reinigen van de aura en het verwijderen van negatieve energieën die kunnen leiden tot blokkades op spiritueel niveau. Deze steen draagt Kundalini-energie met zich mee, dit wordt beschouwd als de vitale levenskracht die door het lichaam stroomt. Het helpt bij het ontwaken en in balans brengen van de Kundalini-energie, waardoor spirituele groei en bewustzijn worden gestimuleerd.


Serpentijn wordt gezien als een steen die helpt bij het herstellen van emotionele balans. Het verzacht negatieve emoties zoals angst, woede en verdriet en bevordert een gevoel van kalmte en stabiliteit. Hij wordt ook gebruikt om stress te verminderen en een gevoel van ontspanning te bevorderen. Het vermindert spanning en nervositeit, waardoor een gevoel van innerlijke rust wordt bevorderd. Daarnaast versterkt hij je zelfvertrouwen en zelfwaardering. Het vergroot een gevoel van eigenwaarde en het stimuleert een positief zelfbeeld. Serpentijn moedigt aan om jezelf te accepteren en lief te hebben zoals je bent. Serpentijn wordt ook gebruikt om de geest helder te maken en mentale helderheid te bevorderen. Het vermindert mentale verwarring, het bevordert concentratie en focus, en het stimuleert helder denken. Ook wordt Serpentijn gezien als een steen die kan helpen bij het reinigen van negatieve energieën en het verwijderen van blokkades op psychisch niveau. Het helpt bij het loslaten van oude patronen en belemmerende overtuigingen, waardoor ruimte wordt gecreëerd voor positieve groei en ontwikkeling.


Serpentijn wordt geassocieerd met het verhogen van vitaliteit en energieniveaus. Het helpt bij het verminderen van vermoeidheid, het stimuleren van fysieke energie en het bevorderen van een gevoel van algeheel welzijn. Daarnaast vermindert hij spierspanning verminderen en bevordert ontspanning. Het helpt bij het verlichten van gespannen spieren, spierpijn en krampen. Hij biedt ondersteuning aan het zenuwstelsel. Het helpt bij het kalmeren van zenuwen, het verminderen van nerveuze spanning en het bevorderen van ontspanning en rust. Serpentijn wordt ook gebruikt om pijn te verminderen. Het verlicht hoofdpijn, gewrichtspijn, rugpijn en andere soorten pijn in het lichaam. Deze steen ontgift en zuivert het lichaam. Het helpt bij het elimineren van toxines, het verbeteren van de spijsvertering en het stimuleren van de werking van organen zoals de lever en de nieren.


Reinigen en opladen...

Serpentijn kan op allerlei manieren worden opgeladen. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.