• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Seleniet Armband 6mm

Productnr.: 87660

€ 20,99
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Seleniet - Satijnpaat

De armbanden worden per stuk verkocht. De foto is een voorbeeld van ons assortiment. Stenen zijn natuurproducten, elke armband kan daarom een beetje anders zijn. We besteden veel aandacht aan het uitzoeken van onze armbanden. Elke armband is daardoor gelijk aan kwaliteit.


Is de armband te groot? Je mag je Yara’s armband altijd meenemen naar de winkel, hier kunnen we hem in een kleinere maat voor je rijgen. Is de armband te klein? Ook dan kunnen we deze voor je rijgen. Om de armband groter te maken zijn wel twee armbanden nodig in plaats van één. Het kan gebeuren dat de elastiek in de armband na verloop van tijd slijt, ook dan mag je hem altijd langs brengen om deze opnieuw te laten rijgen, dit kan alleen wanneer je nog genoeg steenkralen hebt om hem te kunnen passen.


Seleniet is een mineraal dat ook wel Satijngips (Satijn Spar/Satijnspaat) wordt genoemd vanwege zijn zijdeachtige glans. Het is een zacht mineraal en heeft een hardheid van ongeveer 2 op de schaal van Mohs. Hij komt voornamelijk voor in kleuren zoals wit, crèmekleurig, transparant of doorschijnend. Het heeft een kenmerkende glasachtige tot zijdeachtige glans en kan voorkomen in de vorm van grote kristallen, laminaire plaatjes of ruwe brokken. Seleniet wordt wereldwijd gevonden in verschillende landen, waaronder de Verenigde Staten, Mexico, Marokko, Frankrijk, Griekenland en Australië. Deze steen wordt veel gebruikt in de edelsteen- en kristalgemeenschap vanwege zijn esthetische waarde en energetische eigenschappen. Het wordt vaak gebruikt voor decoratieve doeleinden, zoals in beeldhouwwerken, lampen, sieraden en als ruwe kristallen.


De spirituele werking van Seleniet...

Seleniet heeft de eigenschap om andere stenen en kristallen te reinigen en op te laden. Het kan gebruikt worden om de energetische verontreinigingen van andere stenen te verwijderen en hun energie te vernieuwen. Maar naast andere edelstenen kan hij ook negatieve energieën en entiteiten zuiveren en verwijderen in ruimtes en aura's. Het helpt bij het zuiveren van blokkades en stagnaties in energie en brengt een gevoel van helderheid en zuiverheid. Hij brengt ook een beschermd schild aan rond je aura, waardoor negatieve energieën en entiteiten worden buitengehouden.

Hij bevordert spirituele verbinding en communicatie. Het opent de kruinchakra en vergemakkelijkt de toegang tot hogere bewustzijnsniveaus, spirituele gidsen en engelen. Het helpt daardoor ook goed bij meditatie en bij het ontvangen van heldere inzichten en inspiratie.

Daarnaast vergroot hij je intuïtie en helderheid van denken. Het stimuleert de ontwikkeling van psychische vermogens en het versterkt intuïtieve waarnemingen. Seleniet wordt ook gebruikt bij het verkennen van vorige levens en het bevorderen van spirituele groei.


De mentale werking van Seleniet...

Seleniet wordt gezien als een steen die mentale helderheid en scherpte bevordert. Het kan helpen om de geest te kalmeren, negatieve gedachten te verminderen en een heldere focus te bevorderen. Dit kan gunstig zijn bij het nemen van beslissingen, het oplossen van problemen en het bevorderen van een positieve mindset.

Hij heeft een kalmerende en rustgevende energie die helpt bij het balanceren van emoties en het bevorderen van innerlijke vrede. Het helpt bij het loslaten van stress, angst en negatieve emoties, waardoor ruimte wordt gecreëerd voor emotioneel evenwicht en harmonie. Daarbij bevordert hij emotionele stabiliteit. Het helpt bij het loslaten van negatieve emoties, het verminderen van stemmingswisselingen en het bevorderen van een evenwichtige emotionele toestand.

Daarnaast draagt hij bij aan zelfreflectie en zelfbewustzijn. Het helpt om diepere inzichten in jezelf te verkrijgen, beperkende overtuigingen los te laten en persoonlijke groei te bevorderen. Seleniet werkt ondersteunend bij het verkennen van het eigen innerlijke landschap en het bevorderen van zelfacceptatie.


De lichamelijke werking van Seleniet...

Seleniet verlicht fysieke spanning en ongemak. Het helpt bij het ontspannen van de spieren en het verminderen van spanning in het lichaam.

Daarnaast ondersteund hij je zenuwstelsel. Het helpt bij het kalmeren van de zenuwen, het verminderen van nervositeit en het bevorderen van een gezonde balans in het zenuwstelsel.

Seleniet wordt ook gezien als een steen die de energiebalans in je lichaam hersteld. Het helpt bij het harmoniseren van de energiestromen en het stimuleren van een gezonde doorstroming van energie door het lichaam.

Sommige mensen ervaren ook dat Seleniet het immuunsysteem ondersteund.

Tenslotte biedt deze steen verlichting bij hoofdpijn en migraine. Het kalmeert de geest en het vermindert spanning in het hoofdgebied.


Reinigen en opladen...

Seleniet heeft een zelfreinigende werking en hoeft niet gereinigd of opgeladen te worden. Ze kan ook worden gebruikt voor het op- en ontladen van andere stenen.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.