• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Rozenkwarts Hanger 925 Zilver

Productnr.: 88954

€ 7,99
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Rozenkwarts

De hangers worden per stuk verkocht. De foto is een voorbeeld van ons assortiment. Stenen zijn natuurproducten, elke hanger is daarom anders in patronen, vormen en kleuren. We besteden veel aandacht aan het uitzoeken van onze hangers. Elke steen is daardoor gelijk aan kwaliteit en gewichtsklasse.


Rozenkwarts is een bekende en geliefde edelsteen die wordt gewaardeerd om zijn mooie roze kleur en helende eigenschappen. Rozenkwarts heeft dus een zachte roze kleur, variërend van lichtroze tot dieproze tinten. Het kan doorzichtig tot doorschijnend zijn en heeft vaak een wolkachtige of melkachtige uitstraling. Hij wordt vaak gebruikt als sieraad, decoratie of als onderdeel van meditatie- en helingspraktijken.


Rozenkwarts staat bekend om zijn verbinding met de hartchakra, het energiecentrum dat verantwoordelijk is voor liefde, compassie en emotioneel evenwicht. Het helpt bij het openen en in balans brengen van de hartchakra, waardoor de stroom van liefdevolle energie wordt bevorderd. Hij straalt een zachte en liefdevolle energie uit, waardoor hij helpt bij het vergroten van liefde, compassie en mededogen, zowel naar jezelf als naar anderen. Het stimuleert een gevoel van verbondenheid met anderen en bevordert een harmonieuze relatie met jezelf en de wereld om je heen. Deze steen biedt ondersteuning bij spirituele groei en bewustwording. Het opent het hart voor hogere liefde en spirituele inzichten. Het vergroot het bewustzijn van de spirituele dimensie van het leven en het bevordert een diepere verbondenheid met het goddelijke. Hij straalt een vredige en harmonieuze energie uit, waardoor hij een sfeer creëert van kalmte, sereniteit en positieve energie in je omgeving. Het bevordert harmonie in relaties en creëert een gevoel van rust en welzijn.


Rozenkwarts wordt vaak gebruikt voor emotionele heling. Het helpt bij het loslaten van oude pijn, verdriet en negatieve emoties. Het bevordert innerlijke vrede, helpt bij het genezen van emotionele wonden en ondersteunt bij het herstellen van een gezond emotioneel evenwicht. Deze steen moedigt zelfliefde en zelfacceptatie aan. Het helpt je om liefdevol naar jezelf te kijken, jezelf te accepteren zoals je bent en je eigen waarde te erkennen. Rozenkwarts kan helpen bij het loslaten van zelfkritiek en het ontwikkelen van een positief zelfbeeld. Daarnaast bevordert hij emotionele balans. Het vermindert stress, angst en spanning, en het creëert een gevoel van innerlijke rust en kalmte. Het helpt ook bij het loslaten van negatieve emoties en het bevorderen van een positieve en optimistische gemoedstoestand. Rozenkwarts heeft een kalmerende en verzachtende energie die kan helpen bij het verzachten van heftige emoties. Het biedt ondersteuning bij het verminderen van woede, verdriet, angst en andere intense emoties, waardoor een gevoel van kalmte en stabiliteit wordt bevorderd. Ook beschikt hij over stressverminderende eigenschappen. Het vermindert gevoelens van overweldiging, nervositeit en rusteloosheid. Rozenkwarts bevordert ontspanning en helpt bij het creëren van een gevoel van innerlijke vrede en harmonie. Deze steen staat bekend om het bevorderen van harmonie en liefdevolle relaties. Het verbetert de communicatie, het vergroot empathie en het bevordert een diepere verbinding met anderen. Rozenkwarts moedigt het geven en ontvangen van liefde en compassie aan, waardoor relaties worden geheeld en versterkt. Tenslotte biedt hij ondersteuning bij het verminderen van angstgevoelens en het bevorderen van een gevoel van veiligheid en geborgenheid. Het helpt bij het kalmeren van de geest, het verminderen van zorgen en het bevorderen van een gevoel van innerlijke stabiliteit.


Rozenkwarts wordt geassocieerd met de hartchakra en wordt dus ook gebruikt om de hartgezondheid te bevorderen. Het stimuleert de bloedsomloop en helpt bij het reguleren van de bloeddruk. Sommige mensen ervaren ook dat rozenkwarts gunstig is voor de huid. Het wordt daarom ook gebruikt in gezichtsrollers, waarbij het rollen van de steen over de huid helpt bij het verbeteren van de bloedcirculatie en het verminderen van zwelling en rimpels. Daarnaast heeft het een kalmerend effect hebben op de geest en helpt het daardoor bij het verminderen van stress, angst en spanning. Dit kan indirect een positieve invloed hebben op het fysieke welzijn. Ook draagt hij, door zijn rustgevende energie, bij aan een betere slaapkwaliteit. Het wordt soms onder het kussen geplaatst of als een sieraad gedragen om te helpen ontspannen en een goede nachtrust te bevorderen.


Reinigen en opladen...

Rozenkwarts kan op allerlei manieren worden gereinigd. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.