• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Rozemarijn, De Groene Linde

Productnr.: Rozemarijn

vanaf € 8,35
incl. btw

Beschrijving

"Ik geef je een heldere geest"

  • Latijnse naam: Rosemarines Officinalis
  • Land van herkomst: Marokko
  • Winning: Waterdampdestillatie


Mensbeeld

Het Rozemarijn type is boos! Hij moet proberen zijn woede en irritatie onder controle te krijgen zodat hij het niet afgeeft op zijn omgeving. Rozemarijn zal je helpen om de negatieve emoties los te laten. Rozemarijn geeft je moed om te helen door emoties naar de oppervlakte te halen. Door de inzichten wordt het makkelijker om dat wat je pijn heeft gedaan los te laten.


Psychisch

Rozemarijn olie is bij uitstek een stimulerende en versterkende etherische olie. Als de Ik-kracht verloren lijkt te zijn waardoor je je zwak en lusteloos voelt, krijgt rozemarijn je er weer bovenop. Rozemarijn olie versterkt je wilskracht en de bereidheid iets te ondernemen als je merkt dat je in de tredmolen van gewoonten bent terechtgekomen. Zij geeft de helderheid en kracht om problemen aan te pakken en uit de weg te ruimen en functioneert ze als een soort ruggengraat.


Spiritueel

Rozemarijn olie is toe te passen als paranormale beschermolie, voor het energetisch reinigen van huis en haard en voor het bevorderen van helderziendheid. Gebruik deze olie niet tijdens de avond door het opwekkende effect. De oeroude energie van Rozemarijn geeft helpt je om makkelijker terug te gaan naar herinneringen van vorige levens. Daarom is het een mooie olie om te gebruiken tijdens regressie sessies. Rozemarijn olie is een groot onderdeel van de Clean Energy vanwege haar reinigende en energetisch beschermende kwaliteiten. Dit is een fijne spray om je praktijkruimte en leefomgeving te reinigen van negatieve energie.


Affirmatie
Ik ben helder, energiek en verbonden


Lichamelijk

Rozemarijn olie heeft een positieve invloed op de zenuwen waardoor je geestelijk en lichamelijk in balans kan blijven tijdens perioden van stress. Deze olie is goed voor sterke en soepele spieren. Rozemarijn is een fijne olie om te gebruiken als je last hebt van vermoeide benen en/of voeten. Opkikker nodig tijdens het studeren? Verdamp de Rozemarijn dan in de ruimte.


Mengt goed met: Citroen, Grapefruit, Bergamot Reggio, Tea Tree, Spar, Eucalyptus en Kaneel.

Chakra's: Derde Oog, Kruin

Edelstenen: Citrien, Bergkristal, Regenboog Obsidiaan, Malachiet


Contra-indicatie

Niet gebruiken bij een hoge bloeddruk, zwangerschap en epilepsie.