• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Roze Chalcedoon Zaksteen 30-40 gram

Productnr.: 88890

€ 29,99
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Roze Chalcedoon

De zakstenen worden per stuk verkocht. Elke zaksteen is tussen de 30 en 40 gram. De foto is een voorbeeld van ons assortiment. Stenen zijn natuurproducten, elke zaksteen is daarom anders. We besteden veel aandacht aan het uitzoeken van onze zakstenen. Elke steen is daardoor gelijk aan kwaliteit en gewichtsklasse.


Roze Chalcedoon is een soort chalcedoon, een cryptokristallijne vorm van silica, samengesteld uit kwarts. Wat Roze Chalcedoon onderscheidt is de zachte, delicate roze kleur, vaak variërend van lichtroze tot diepere tinten. Er wordt aangenomen dat deze edelsteen zachte, rustgevende energie bezit en gevoelens van kalmte en emotioneel evenwicht bevordert. Bovendien wordt gedacht dat het gevoelens van liefde en mededogen aanmoedigt. Rozenchalcedoon is te vinden in verschillende delen van de wereld, waaronder Brazilië, Madagaskar en de Verenigde Staten.


Reinigen en opladen...

Chalcedoon kan op elke manier worden gereinigd en opgeladen. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.