• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Roze Aventurijn Zaksteen 10-20 gram

Productnr.: 86984

€ 5,99
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Roze Aventurijn

De zakstenen worden per stuk verkocht. Elke zaksteen is tussen de 10 en 20 gram. De foto is een voorbeeld van ons assortiment. Stenen zijn natuurproducten, elke zaksteen is daarom anders. We besteden veel aandacht aan het uitzoeken van onze zakstenen. Elke steen is daardoor gelijk aan kwaliteit en gewichtsklasse.


Roze Aventurijn is een variant van de edelsteen Aventurijn, die bekend staat om zijn mooie roze kleur. Hij heeft een zachte roze kleur, variërend van lichtroze tot donkerroze tinten. Het kan doorschijnend zijn en heeft vaak een glinsterende of sprankelende uitstraling als gevolg van insluitsels van mica of andere mineralen.

Roze Aventurijn behoort tot de kwartsfamilie en heeft een trigonaal kristalstelsel. Het wordt vaak gevonden in de vorm van kleine ruwe brokken, geslepen stenen of kralen voor sieraden.


De spirituele werking van Roze Aventurijn...

Roze Aventurijn wordt geassocieerd met de hartchakra, dat het centrum is van liefde, compassie en emotioneel evenwicht. Het helpt om je hartchakra te openen, te activeren en in balans te brengen, waardoor liefde en tederheid kunnen stromen.

Daarnaast dient het als een hulpmiddel voor innerlijke groei en spirituele ontwikkeling. Het versterkt je intuïtie, zorgt ervoor dat je makkelijker spirituele inzichten verkrijgt en laat je een diepere verbinding met je hogere zelf ervaren.

Deze steen wordt ook gebruikt om een gevoel van harmonie en balans te bevorderen, zowel op spiritueel als op emotioneel niveau. Het kan helpen bij het integreren van verschillende aspecten van het leven en het creëren van een staat van innerlijke evenwicht.


De mentale werking van Roze Aventurijn...

Roze aventurijn vermindert angst en nervositeit. Het helpt bij het kalmeren van de geest, het verminderen van overmatige zorgen en het creëren van een gevoel van veiligheid en geborgenheid.

Deze steen wordt vaak gebruikt om emotioneel welzijn te bevorderen. Het helpt bij het loslaten van negatieve emoties, het verminderen van stress en angst, en het bevorderen van innerlijke vrede en harmonie.

Daarnaast vergroot het je zelfliefde en compassie. Het biedt ondersteuning bij het helen van emotionele wonden, het bevorderen van zelfacceptatie en het cultiveren van vriendelijkheid en mededogen jegens jezelf en anderen.

Ook stimuleert hij creativiteit en inspiratie. Het helpt bij het openen van je geest voor nieuwe ideeën, het vergroten van artistieke expressie en het bevorderen van een stroom van inspiratie.

Roze aventurijn wordt ook gebruikt om stress te verminderen en een gevoel van kalmte en ontspanning te bevorderen. Het kan helpen bij het loslaten van spanning en het creëren van een evenwichtige gemoedstoestand.


De lichamelijke werking van Roze Aventurijn...

Hoewel Roze Aventurijn geen specifieke fysieke eigenschappen heeft, kan het wel je algemene welzijn en balans ondersteunen, wat indirect een positieve invloed heeft op het fysieke lichaam. De algemene eigenschappen van Roze Aventurijn, zoals het bevorderen van emotionele heling, het verminderen van stress en het bevorderen van innerlijke vrede, kunnen dus een indirecte impact hebben op het fysieke welzijn.


Reinigen en opladen...

Roze Aventurijn kan op allerlei manieren worden gereinigd. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.