• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Roze Andes Opaal Zaksteen 10-20 gram

Productnr.: 88893

€ 14,99
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Roze Andes Opaal zaksteen

De zakstenen worden per stuk verkocht. Elke zaksteen is tussen de 10 en 20 gram. De foto is een voorbeeld van ons assortiment. Stenen zijn natuurproducten, elke zaksteen is daarom anders. We besteden veel aandacht aan het uitzoeken van onze zakstenen. Elke steen is daardoor gelijk aan kwaliteit en gewichtsklasse.


Roze (Andes) opaal, veelal uit de Andesregio, is een soort opaal dat bekend staat om zijn zachtroze kleur. Het wordt voornamelijk gevonden in Peru en andere delen van Zuid-Amerika, vooral in het Andesgebergte, vandaar de naam. Roze opaal is doorgaans ondoorzichtig tot doorschijnend en kan variaties in intensiteit en tint vertonen, variërend van lichtroze tot diepere tinten.


De werking van Roze Opaal...

Roze opaal dient als een hulpmiddel voor persoonlijke transformatie en spirituele groei. Het biedt ondersteuning bij het loslaten van beperkende overtuigingen, het omarmen van veranderingen en het bevorderen van persoonlijke groei op spiritueel niveau. Hij wordt vaak geassocieerd met de hartchakra, dat het centrum is van liefde, compassie en verbinding. Het helpt bij het openen en in balans brengen van het hartchakra, waardoor je een diepere verbinding met liefde en universele energie kunt ervaren. Hij straalt dan ook een liefdevolle en zachte energie uit. Het dient als een herinnering om liefdevolle intenties te cultiveren en je spirituele groei te ondersteunen door middel van liefde, mededogen en compassie. Deze steen biedt ondersteuning bij emotionele heling en het loslaten van negatieve emoties.

Roze Opaal staat bekend om zijn vermogen om emotionele heling te bevorderen. Het helpt bij het loslaten van negatieve emoties, het verminderen van stress en angst, en het bevorderen van een gevoel van innerlijke rust en geborgenheid. Het biedt ook ondersteuning bij het helen van emotionele wonden en het herstellen van evenwicht en harmonie. Deze steen wordt geassocieerd met liefde en romantiek. Het bevordert liefdevolle en harmonieuze relaties, zowel met jezelf als met anderen. Het vergroot empathie, compassie en vergevingsgezindheid en biedt ondersteuning bij het loslaten van negatieve patronen en het bevorderen van een gezonde emotionele verbinding. Ook vergroot hij je zelfacceptatie en zelfvertrouwen. Het biedt ondersteuning bij het loslaten van zelfkritiek, het ontwikkelen van een positief zelfbeeld en het versterken van innerlijke kracht en eigenwaarde.

Hoewel Roze Opaal geen specifieke fysieke eigenschappen heeft, ondersteund het je algemeen welzijn en balans, wat indirect een positieve invloed heeft op het fysieke lichaam. De algemene eigenschappen van Roze Opaal, zoals het bevorderen van emotionele heling, het verminderen van stress en het bevorderen van innerlijke rust, hebben dus een indirecte impact op het fysieke welzijn.


Reinigen en opladen...

Opaal kan op allerlei manieren gereinigd worden. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.