• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Roze Amethist op standaard

Productnr.: 87807

€ 139,99
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Deze mooie roze amethist op standaard heeft een afmeting van 26 x 11 cm en weegt ongeveer 885 gram.


Roze amethist, ook wel bekend als Rozekwarts Amethist, is een variant van kwarts, een veelvoorkomend mineraal. Het is een edelsteen met een karakteristieke roze tot lavendelkleurige tint. Het kan ook enkele strepen of banden van witte kwarts vertonen. De steen heeft een glasachtige glans en een transparante tot doorschijnende textuur.

Het wordt voornamelijk gevonden in bepaalde delen van Brazilië, zoals de staat Rio Grande do Sul. Het wordt ook gevonden in andere landen, waaronder Uruguay, Madagaskar, Zuid-Afrika en de Verenigde Staten.

Hoewel roze amethist minder bekend is dan andere kwartsvariëteiten, wordt het steeds populairder als edelsteen. De waarde ervan hangt af van factoren zoals kleurintensiteit, helderheid, grootte en slijpkwaliteit.

Van Roze Amethist staan twee varianten bekend: Roze Amethist van Kwarts en Roze Amethist van Chalcedoon. De Kwarts variant is zeldzamer dan de Chalcedoon variant.De spirituele werking van Roze Amethist...

Roze amethist wordt geassocieerd met de hartchakra en wordt vaak gebruikt om liefde, compassie en emotioneel welzijn te bevorderen. Het geneest emotionele pijn, het opent het hart voor liefde en het bevordert harmonie in relaties.

Daarnaast heeft hij een ondersteunende werking bij spirituele groei en het ontwikkelen van intuïtie. Het helpt om een diepere verbinding met het hogere zelf te maken en spirituele inzichten te vergemakkelijken.

Net als amethist heeft roze amethist reinigende eigenschappen en kan het negatieve energie transformeren. Het biedt ook bescherming tegen negatieve invloeden en energieën.


De mentale werking van Roze Amethist...

Roze amethist wordt vaak gebruikt om balans en harmonie in het leven te bevorderen. Het helpt bij het vinden van een evenwicht tussen verschillende aspecten van het leven, zoals werk en privéleven, en het creëren van een harmonieuze omgeving.

Deze kristalsoort staat bekend om zijn kalmerende en ontspannende energie. Het vermindert stress, angst en spanning, waardoor een gevoel van innerlijke vrede en rust ontstaat. Hij helpt bij het helen van emotionele wonden en het bevorderen van een positieve emotionele staat.

Daarnaast vergroot hij zelfliefde en zelfacceptatie. Het biedt ondersteuning bij het loslaten van negatieve zelfbeelden en het omarmen van je eigen waarde en schoonheid.

Deze steen stimuleert het volgen van je intuïtie. Het helpt je om meer in contact te komen met je innerlijke wijsheid en het vertrouwen in je intuïtie te vergroten.


De lichamelijke werking van Roze Amethist...

Roze amethist bevorderd ontspanning en het vermindert stress. Het neemt fysieke spanning en vermoeidheid weg, die verband houdt met stressgerelateerde aandoeningen.

Omdat het kalmerende eigenschappen heeft, bevordert roze amethist ook een goede nachtrust. Het kan helpen bij het verminderen van slapeloosheid en het bevorderen van diepe, herstellende slaap.

Roze amethist wordt ook gebruikt om het energieveld in balans te brengen en de algehele vitaliteit te ondersteunen. Dit kan bijdragen aan het verminderen van fysieke vermoeidheid en het stimuleren van energieherstel.


Reinigen en opladen...

Roze Amethist kan op allerlei manieren worden opgeladen. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken of om de steen te reinigen met Palo Santo wierook.


Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.