• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Rode Agaat Zaksteen 10-20 gram

Productnr.: 87696

€ 4,99
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Rode Agaat

De zakstenen worden per stuk verkocht. Elke zaksteen is tussen de 10 en 20 gram. De foto is een voorbeeld van ons assortiment. Stenen zijn natuurproducten, elke zaksteen is daarom anders. We besteden veel aandacht aan het uitzoeken van onze zakstenen. Elke steen is daardoor gelijk aan kwaliteit en gewichtsklasse.


Rode Agaat heeft dezelfde werking als Carneool.


De mentale werking van Carneool...

Carneool heeft een aardende, vitaliserende en activerende werking. de steen heeft een opbeurende en motiverende werking wat hem uitermate geschikt maakt bij klachten van depressies. Hij geeft meer zelfvertrouwen en heeft hierdoor een fijne werking op apathie en verwarring. De steen maakt standvastig, idealistisch en behulpzaam. Carneool trekt daarnaast succes aan en kan goed ondersteunen bij het snel en pragmatisch oplossen van problemen. Carneool is een hele fijne steen voor gevoelige mensen, hij beschermt tegen negatieve emoties van anderen en beschermt je hierdoor voor jaloezie, woede en misbruik.


De lichamelijke werking van Carneool...

Carneool heeft een bevorderende werking op de vruchtbaarheid en hij heeft een positieve werking op de vrouwelijke geslachtsorganen. Hierdoor kan hij goed ondersteunen bij seksuele problemen zoals impotentie. De steen heeft een bevorderende werking op de opname van vitamines, voedingsstoffen en mineralen en hij stimuleert hiermee de stofwisseling. Carneool kan ondersteunen bij een betere doorbloeding van organen en weefsels en heeft een positieve invloed op spataderen en hielspoor. Hij werkt ondersteunend bij reuma, gewrichtsklachten en zenuwpijnen.


Reinigen en opladen...

Carneool kan op elke manier worden gereinigd en opgeladen. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.