• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Robijn in Zoïsiet Hanger 925 Zilver

Productnr.: 88553

€ 16,99
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Robijn in Zoïsiet

De hangers worden per stuk verkocht. De foto is een voorbeeld van ons assortiment. Stenen zijn natuurproducten, elke hanger is daarom anders in patronen, vormen en kleuren. We besteden veel aandacht aan het uitzoeken van onze hangers. Elke steen is daardoor gelijk aan kwaliteit en gewichtsklasse.


Robijn in zoïsiet, ook wel bekend als anyoliet, is een natuurlijke combinatie van robijn en zoïsiet. Het is een aantrekkelijke edelsteen die bestaat uit een groene basis van zoïsiet met daarin ingesloten robijnkristallen, wat zorgt voor een opvallend contrast tussen de rode robijn en de groene zoïsiet. De robijn in deze steen is meestal roze tot rood van kleur. De zoïsiet heeft een variërende groene kleur, die soms zwartachtige insluitsels kan bevatten door de aanwezigheid van andere mineralen zoals hoornblende. Deze steen wordt voornamelijk gevonden in Tanzania, met name in het gebied rond de Merelani Hills.


Robijn in zoïsiet wordt vaak gebruikt om emotioneel evenwicht te bevorderen. Het helpt bij het kalmeren van de geest en het verminderen van angst en stress. Deze steen zou positieve energie uitstralen en negatieve energieën afweren. Dit kan bijdragen aan een gevoel van welzijn en optimisme. Het dragen van robijn in zoïsiet kan het zelfvertrouwen en de eigenwaarde vergroten. Het helpt bij het vinden van innerlijke kracht en moed. Robijn in zoïsiet wordt beschouwd als een steen die de fysieke vitaliteit en energie stimuleert. Het kan helpen bij vermoeidheid en uitputting door het lichaam te revitaliseren. Sommige mensen geloven dat deze steen het immuunsysteem kan versterken en het lichaam kan helpen bij het bestrijden van ziektes. Robijn in zoïsiet wordt vaak gebruikt voor spirituele groei en ontwikkeling. Het helpt bij het openen van het hart en het verbinden van de geest met hogere bewustzijnsniveaus. Deze steen wordt vaak geassocieerd met het hartchakra en het derde oog chakra. Het helpt bij het balanceren en harmoniseren van deze energiecentra. Robijn in zoïsiet kan nuttig zijn tijdens meditatie. Het bevordert diepe inzichten en helpt bij het bereiken van een hogere staat van bewustzijn. Het dragen van deze steen kan relaties versterken door liefde en harmonie te bevorderen. Het helpt bij het genezen van emotionele wonden en het versterken van de band tussen partners. Zoïsiet wordt geassocieerd met een diepe verbinding met de natuur. Dit kan helpen bij het bevorderen van milieubewustzijn en respect voor de natuurlijke wereld.


Reinigen en opladen...

Robijn in Zoïsiet kan op allerlei manieren gereinigd worden. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.