• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Rhodoniet Armband 6mm

Productnr.: 66528

€ 10,99
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Rhodoniet

De armbanden worden per stuk verkocht. De foto is een voorbeeld van ons assortiment. Stenen zijn natuurproducten. Elke armband kan daarom een beetje anders zijn. We besteden veel aandacht aan het uitzoeken van onze armbanden. Elke armband is daardoor gelijk aan kwaliteit.


Is de armband te groot? Je mag je Yara’s armband altijd meenemen naar de winkel, hier kunnen we hem in een kleinere maat voor je rijgen. Is de armband te klein? Ook dan kunnen we deze voor je rijgen. Om de armband groter te maken zijn wel twee armbanden nodig in plaats van één. Het kan gebeuren dat de elastiek in de armband na verloop van tijd slijt. Ook dan mag je hem altijd langs brengen om deze opnieuw te laten rijgen. Dit kan alleen wanneer je nog genoeg steenkralen hebt om hem te kunnen passen.


Rhodoniet is een mineraal dat bekend staat om zijn karakteristieke roze tot roodbruine kleur, maar kan variëren van lichtroze tot donkerrood. Het heeft vaak een gestreepte of gemarmerde textuur en kan doorschijnend tot opaak zijn. Soms worden er zwarte aders of insluitsels van zwarte mangaanoxide aangetroffen, wat een kenmerkend aspect van het mineraal is.

Hij wordt gevonden in verschillende delen van de wereld, waaronder Rusland, Zweden, Australië, Zuid-Afrika, de Verenigde Staten en Canada. De vindplaats kan invloed hebben op de specifieke kenmerken en kwaliteit van het mineraal.


De spirituele werking van Rhodoniet...

Rhodoniet wordt geassocieerd met het openen en stimuleren van het hartchakra, het energiecentrum dat verbonden is met liefde, compassie en verbinding. Het bevordert liefdevolle relaties, zowel met anderen als met jezelf, en het vergroot het vermogen om onvoorwaardelijke liefde te geven en te ontvangen.

Het is een steen die staat voor emotionele genezing en balans. Het helpt bij het helen van oude emotionele wonden, het verminderen van stress en angstgevoelens, en het bevorderen van innerlijke vrede en harmonie.

Daarnaast bevordert het zelfliefde, zelfacceptatie en zelfzorg. Het helpt bij het loslaten van zelfkritiek, het vergroten van zelfvertrouwen en het bevorderen van een positief zelfbeeld.

Rhodoniet wordt ook gebruikt om compassie en vergeving te bevorderen. Het ontwikkelt empathie, begrip en mededogen jegens anderen, en het ondersteunt het proces van vergeving en loslaten.

Het bevordert ook spirituele groei en bewustwording. Het versterkt je intuïtie, het vergroot het spirituele inzicht en het bevordert de verbinding met hogere spirituele energieën.


De mentale werking van Rhodoniet...

Rhodoniet bevordert emotionele heling en brengt evenwicht in je emoties. Het helpt bij het loslaten van negatieve emoties, zoals woede, angst en verdriet, en het bevordert innerlijke vrede en emotioneel welzijn.

Daarnaast vermindert het stress en angstgevoelens. Het bevordert ontspanning, het vermindert spanning en het creëert een gevoel van kalmte en rust in de geest.

Het wordt ook gebruikt om zelfvertrouwen en zelfwaardering te vergroten. Het vermindert zelfkritiek, het bevordert een positief zelfbeeld en het vergroot het gevoel van eigenwaarde.

Rhodoniet ondersteunt innerlijke groei en persoonlijke transformatie. Het vergroot zelfinzicht, het stimuleert persoonlijke ontwikkeling en het bevordert positieve veranderingen in het leven.

Als laatste wordt hij gebruikt om balans en harmonie in de geest te bevorderen. Het helpt bij het in evenwicht brengen van verschillende aspecten van het zelf, het bevorderen van innerlijke harmonie en het creëren van een gevoel van algeheel welzijn.


De lichamelijke werking van Rhodoniet...

Rhodoniet wordt gebruikt om de gezondheid van het hart en de bloedsomloop te ondersteunen. Het reguleert de hartslag, het bevordert een gezonde bloeddruk en het stimuleert een goede doorbloeding.

Sommige mensen ervaren dat Rhodoniet helpt bij het in balans brengen van hormonen in het lichaam. Het biedt ondersteuning bij het verminderen van symptomen gerelateerd aan hormonale schommelingen, zoals PMS.

Ook versterkt het je immuunsysteem. Het helpt bij het verbeteren van de algehele weerstand tegen ziekten en het ondersteunt een gezond immuunsysteem.

Daarbij bevordert hij de wondgenezing en het vermindert ontstekingen. Het kan worden gebruikt in combinatie met conventionele medische behandelingen om het genezingsproces te ondersteunen.

Rhodoniet wordt daarnaast gebruikt om de energiestromen in het lichaam in balans te brengen. Het bevordert vitaliteit, het vermindert vermoeidheid en het stimuleert een gezonde energiebalans.


Reinigen en opladen...

Rhodoniet kan op. allerlei manieren gereinigd worden. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.