• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Regenboog Obsidiaan Armband 6mm

Productnr.: 66547

€ 10,99
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Regenboog Obsidiaan

De armbanden worden per stuk verkocht. De foto is een voorbeeld van ons assortiment. Stenen zijn natuurproducten. Elke armband kan daarom een beetje anders zijn. We besteden veel aandacht aan het uitzoeken van onze armbanden. Elke armband is daardoor gelijk aan kwaliteit.


Is de armband te groot? Je mag je Yara’s armband altijd meenemen naar de winkel, hier kunnen we hem in een kleinere maat voor je rijgen. Is de armband te klein? Ook dan kunnen we deze voor je rijgen. Om de armband groter te maken zijn wel twee armbanden nodig in plaats van één. Het kan gebeuren dat de elastiek in de armband na verloop van tijd slijt. Ook dan mag je hem altijd langs brengen om deze opnieuw te laten rijgen. Dit kan alleen wanneer je nog genoeg steenkralen hebt om hem te kunnen passen.


Regenboog obsidiaan, ook wel bekend als "Iris obsidiaan" of "Rainbow obsidian", is een bijzondere vorm van obsidiaan, een vulkanisch glas dat ontstaat uit snel afgekoeld lava. Wat regenboog obsidiaan onderscheidt, zijn de kleurrijke iriserende schitteringen die ontstaan door insluitsels van mineralen zoals magnetiet of hematiet. Deze insluitsels creëren een regenboogachtig effect dat kan variëren van subtiel tot opvallend, afhankelijk van de lichtinval en de hoek waarin je het bekijkt.


Regenboog obsidiaan wordt gezien als een krachtige steen voor energetische bescherming. Het wordt verondersteld een schild te vormen tegen negatieve energieën en entiteiten, en het helpt bij het afvoeren van negativiteit uit je omgeving. Deze steen wordt gebruikt om diepe emotionele blokkades te helpen oplossen. Het kan helpen bij het loslaten van emotionele bagage, trauma's en negatieve emoties zoals angst, verdriet en woede. Regenboog obsidiaan wordt vaak gebruikt als een hulpmiddel voor zelfreflectie en introspectie. Het kan je helpen om diepere inzichten te verkrijgen in jezelf, je gedrag en je levenspad. Deze steen wordt geassocieerd met het bevorderen van innerlijke balans en harmonie. Het kan helpen om de chakra's in evenwicht te brengen en de energiestroom door het lichaam te bevorderen. Regenboog obsidiaan wordt ook beschouwd als een steen van transformatie en groei. Het kan je helpen om spiritueel te evolueren, je intuïtie te versterken en een dieper begrip van het universum te krijgen.


Reinigen en opladen...

Obsidiaan kan op allerlei manieren gereinigd worden. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken. Om je steen een snelle extra reiniging te geven kun je Obsidiaan makkelijk onder stromend water houden!

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.