• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Regenboog Maansteen Armband 4mm Facet

Productnr.: 88601

€ 13,99
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Regenboog Maansteen

De armbanden worden per stuk verkocht. De foto is een voorbeeld van ons assortiment. Stenen zijn natuurproducten, elke armband kan daarom een beetje anders zijn. We besteden veel aandacht aan het uitzoeken van onze armbanden. Elke armband is daardoor gelijk aan kwaliteit.


Is de armband te groot? Je mag je Yara’s armband altijd meenemen naar de winkel, hier kunnen we hem in een kleinere maat voor je rijgen. Is de armband te klein? Ook dan kunnen we deze voor je rijgen. Om de armband groter te maken zijn wel twee armbanden nodig in plaats van één. Het kan gebeuren dat de elastiek in de armband na verloop van tijd slijt, ook dan mag je hem altijd langs brengen om deze opnieuw te laten rijgen, dit kan alleen wanneer je nog genoeg steenkralen hebt om hem te kunnen passen.


Regenboog Maansteen is een specifieke variëteit van maansteen die een unieke iriserende schittering vertoont. Het is een natuurlijke edelsteen die wordt gewaardeerd om zijn prachtige kleurenspel en wordt vaak gebruikt in sieraden.

Maansteen is een veldspaatmineraal dat een glimmende, parelachtige glans vertoont. Het dankt zijn naam aan de karakteristieke glanzende effecten die lijken op het licht van de maan. Het kleurenspel in Regenboog Maansteen wordt veroorzaakt door de breking van licht binnenin het gesteente, wat resulteert in een scala aan kleuren, waaronder blauw, groen, geel, oranje en roze.


De werking van Regenboog Maansteen..

Regenboog Maansteen versterkt intuïtieve vermogens en het bevordert helderziendheid. Het helpt om diepere inzichten te verkrijgen en een beter begrip te ontwikkelen van jezelf en de wereld om je heen. Deze steen wordt vaak gebruikt om emotioneel evenwicht en stabiliteit te bevorderen. Het kalmeert turbulentie in emoties, het vermindert stress en angst, en het bevorderd een gevoel van innerlijke rust en kalmte.

Regenboog Maansteen wordt traditioneel geassocieerd met vrouwelijke energie, maanmagie en vruchtbaarheid. Het kan vrouwen helpen om meer in contact te komen met hun vrouwelijke kracht, hun intuïtie te versterken en hun cycli en emotionele balans te ondersteunen. In sommige tradities wordt gezegd dat Regenboog Maansteen bescherming biedt aan reizigers, vooral 's nachts. Het creëert een energetische schild om negatieve energieën af te weren en een gevoel van veiligheid te bevorderen.


Reinigen en opladen...

Regenboog Maansteen is niet geschikt om met water te reinigen. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.