• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Prehniet Armband 6mm

Productnr.: 87341

€ 14,99
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Prehniet

De armbanden worden per stuk verkocht. De foto is een voorbeeld van ons assortiment. Stenen zijn natuurproducten. Elke armband kan daarom een beetje anders zijn. We besteden veel aandacht aan het uitzoeken van onze armbanden. Elke armband is daardoor gelijk aan kwaliteit.


Is de armband te groot? Je mag je Yara’s armband altijd meenemen naar de winkel, hier kunnen we hem in een kleinere maat voor je rijgen. Is de armband te klein? Ook dan kunnen we deze voor je rijgen. Om de armband groter te maken zijn wel twee armbanden nodig in plaats van één. Het kan gebeuren dat de elastiek in de armband na verloop van tijd slijt. Ook dan mag je hem altijd langs brengen om deze opnieuw te laten rijgen. Dit kan alleen wanneer je nog genoeg steenkralen hebt om hem te kunnen passen.


Prehniet varieert in kleur van lichtgroen tot geelgroen. Het kan ook witte of bruine tinten bevatten. Het wordt gevonden in verschillende delen van de wereld, waaronder Zuid-Afrika, Australië, China en de Verenigde Staten.


Prehniet bevordert spirituele verbinding en communicatie. Het versterkt je intuïtie en het opent kanalen je voor spirituele begeleiding.

Het staat ook bekend om zijn kalmerende energie en kan helpen bij het creëren van een gevoel van vrede, rust en harmonie in spirituele praktijken. Prehniet wordt gezien als de "steen van voorspelling" en versterkt dus helderziendheid en het vermogen om toekomstige gebeurtenissen te zien. Prehniet transformeert negatieve emoties naar positieve en bevordert emotionele genezing en traumaverwerking. Het helpt bij het loslaten van oude emotionele patronen en het bevordert innerlijke genezing en vergeving.

Daarnaast vermindert hij stress, angst en woede, en bevordert hij innerlijke vrede en harmonie. Ook wordt hij gebruikt om het zelfvertrouwen en de eigenwaarde te vergroten. Het helpt bij het overwinnen van zelfkritiek en het bevorderen van een positieve kijk op het leven. Prehniet bevordert daarnaast het algemene welzijn en vitaliteit. Hij versterkt ook het immuunsysteem. Daarnaast heeft het een positieve werking op je spijsvertering. Het verlicht eventueel bijbehorende maagklachten. Ook ondersteund Prehniet de nieren en blaas. Hij bevordert een gezonde werking van deze organen en verminderd problemen, zoals nierstenen of urineweginfecties.

Deze steen bevordert ook een gezonde slaap. Het kalmeert de geest, vermindert angst en spanning en het creëert een ontspannen toestand die gunstig is voor een goede nachtrust.


Reinigen en opladen...

Prehniet kan op allerlei manieren gereinigd worden. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.