• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Prasioliet Zaksteen 10-15 gram

Productnr.: 75615

€ 19,99
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Prasioliet Zaksteen

De zakstenen worden per stuk verkocht. Elke zaksteen is tussen de 10 en 15 gram. De foto is een voorbeeld van ons assortiment. Stenen zijn natuurproducten, elke zaksteen is daarom anders. We besteden veel aandacht aan het uitzoeken van onze zakstenen. Elke steen is daardoor gelijk aan kwaliteit en gewichtsklasse.


Prasioliet, ook bekend als groene amethist, is een bijzondere en populaire edelsteen. Het is een variëteit van kwarts en heeft een groene kleur die varieert van lichtgroen tot donkergroen. Het kan transparant of doorschijnend zijn, afhankelijk van de kwaliteit. Prasioliet kan zowel in facetgeslepen vorm als in ruwe vorm voorkomen.

De steen wordt gevormd door verhitting van amethist. De verhitting verandert de kleur van de amethist in groen. Het is belangrijk op te merken dat natuurlijk voorkomend Prasioliet zeldzaam is en de meeste Prasioliet op de markt verkregen wordt door verhitting van amethist.

Natuurlijk voorkomend Prasioliet wordt gevonden op enkele plaatsen in de wereld, zoals Brazilië en Polen.


De spirituele werking van Prasioliet...

Prasioliet stimuleert spirituele groei en ontwikkeling. Het helpt bij het openen van het derde oog en het versterken van de intuïtie, waardoor men beter verbonden is met hogere bewustzijnsniveaus.

Het groene kleurenspectrum van Prasioliet wordt geassocieerd met de hartchakra. Het helpt bij het openen en activeren van het hartchakra, waardoor liefde, compassie en harmonie kunnen stromen.


De mentale werking van Prasioliet...

Prasioliet bevordert emotioneel evenwicht. Het kalmeert gevoelens van stress, angst en spanning, en het bevordert innerlijke rust en kalmte.

Deze steen helpt bij het loslaten van negatieve emoties en het bevorderen van een positieve mindset. Het vermindert boosheid, jaloezie en wrok, en het stimuleert liefdevolle en vreugdevolle emoties.


De lichamelijke werking van Prasioliet...

Prasioliet bevordert je algemene welzijn. Het versterkt het immuunsysteem, het stimuleert de stofwisseling en het ondersteund een gezonde spijsvertering.

Het bevordert ook ontspanning en een goede nachtrust. Het verminderd slapeloosheid en het creëert een kalme en rustgevende omgeving.


Reinigen en opladen...

Prasioliet kan op allerlei manieren gereinigd worden. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.