• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Power Plate Lapis Lazuli

Productnr.: 81478

€ 19,99
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Deze chakrabol van Lapis Lazuli is ideaal om mee te mediteren en is gericht op het keelchakra. Leg de bol op het keelchakra of hou de bol vast.

Lapis lazuli is een hele spirituele steen. Het bevordert spirituele kracht, spirituele vaardigheden, astraal reizen, verlichting, wijsheid en geeft innerlijke rust en vrede. De steen maakt eerlijk, oprecht en helpt innerlijke waarheid vinden en deze accepteren. Het helpt je jezelf zijn en je eigen weg te bewandelen. De steen bevordert creativiteit, objectiviteit en helderheid van geest. Het heeft een positief effect op vriendschappelijke en liefdesrelaties. Lapis lazuli heeft een sterke werking op de keel en het keelchakra en stimuleert hierdoor het uiten van je mening, emoties en dingen die je dwars zitten.


Fysiek verhelpt lapis lazuli klachten van keel, strottenhoofd, schildklier en stembanden. Het heeft een positieve werking op migraine, slaapproblemen, duizeligheid, stress, het immuunsysteem, het gehoor en verlaagt de bloeddruk. Het kan ondersteunt bij het herstel na een herseninfarct of TIA.


In de bol zitten koperen delen, waardoor de bol straling tegenhoudt. Denk hierbij aan straling van de computer en telefoons. Zo kun je de plaat tijdens het werken voor je neerleggen of op je nachtkastje wanneer je slaapt. De bol is in hars gegoten.


Afmeting: 6,5cm x 3cm
Gewicht: 140 gram