• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Pietersiet Zaksteen 15-25 gram

Productnr.: 75630

€ 21,99
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Pietersiet Zaksteen

De zakstenen worden per stuk verkocht. Elke zaksteen is tussen de 15 en 25 gram. De foto is een voorbeeld van ons assortiment. Stenen zijn natuurproducten, elke zaksteen is daarom anders. We besteden veel aandacht aan het uitzoeken van onze zakstenen. Elke steen is daardoor gelijk aan kwaliteit en gewichtsklasse.


Pietersiet is een boeiende en zeldzame edelsteen met een uniek uiterlijk en interessante eigenschappen.

Hij heeft een opvallend uiterlijk met een mix van kleuren, waaronder verschillende tinten blauw, goud, bruin en soms zwart. Het heeft vaak een wervelend patroon dat lijkt op stormachtige wolken of bliksem, wat het een visueel aantrekkelijke steen maakt.

Pietersiet is een variëteit van kwarts dat silicaatmineralen bevat, zoals tijgeroog, hawk's eye en jaspis. Het ontstaat door de interactie van verschillende mineralen, zoals kwarts, crocidoliet en mogelijke transformaties tijdens geologische processen.

De belangrijkste vindplaatsen van Pietersiet zijn Namibië en Zuid-Afrika. Het is ook gevonden in andere delen van de wereld, zoals China, Duitsland en de Verenigde Staten.


De spirituele werking van Pietersiet...

Pietersiet is een steen die helpt bij het openen en stimuleren van het derde oog, wat leidt tot verbeterde intuïtie en innerlijke visie. Het helpt bij het verkennen van spirituele dimensies en het bevorderen van bewustzijn.

Ook wordt het geassocieerd met transformatie en persoonlijke groei. Het helpt je bij het loslaten van oude patronen en overtuigingen die belemmerend zijn, en het stimuleren van positieve veranderingen in het leven.

Deze steen wordt vaak gezien als een beschermende steen die negatieve energieën afweert en een schild vormt tegen negativiteit.


De mentale werking van Pietersiet...

Pietersiet bevordert emotioneel evenwicht en stabiliteit. Het kalmeert gevoelens van angst, stress en zorgen, en het bevordert een gevoel van innerlijke vrede.

Deze steen stimuleert zelfvertrouwen en assertiviteit. Het helpt bij het overwinnen van zelftwijfel en het verbeterd een positieve en zelfbewuste houding.


De lichamelijke werking van Pietersiet...

Pietersiet wordt gebruikt om fysieke spanning en vermoeidheid te verlichten. Het helpt bij het ontspannen van de spieren en het bevorderen van algemeen fysiek welzijn.

Deze steen wordt geassocieerd met het ondersteunen van een gezonde spijsvertering en het verlichten van maagklachten.

Pietersiet versterkt het immuunsysteem en verbeterd de algehele gezondheid.


Reinigen en opladen...

Pietersiet kan op allerlei manieren gereinigd worden. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.