• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Oranje Calciet Zaksteen

Productnr.: 88406

€ 5,99
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Calciet behoort tot de kalkstenen en staat voor sommige mensen ook wel bekend onder de naam 'Kalkspaat'. Het is een veel voorkomende soort mineraal die in talloze kleuren en varianten voorkomt. Calciet bestaat uit calciumcarbonaat, hetzelfde materiaal als waar de botten en tanden van zoogdieren bestaan. Dit maakt de steen in de edelsteentherapie dan ook erg belangrijk voor de heling van botten en gewrichtsklachten.


Oranje Calciet heeft eigenlijk dezelfde werking als Gele Calciet. Oranje Calciet heeft, naast de algemene eigenschappen van Calciet, de kracht van reiniging en vitalisering. Geestelijk brengt hij balans terug en werkt de steen opbeurend. Bij angst en neerslachtigheid is Oranje Calciet een hele fijne steen. Lichamelijk werkt deze zachte steen in de spijsvertering, de voortplantingsorganen, de darmen, galblaas en kolieken. Oranje Calciet werkt ondersteunend bij verschillende varianten van depressies, vanwege zijn opbeurende werking. Het is ook een hele fijn steen om de zwangerschap te ondersteunen, omdat hij de ontwikkeling van de foetus ondersteunt en misselijkheid vermindert.Reinigen en opladen...

Calciet kan beter niet worden gereinigd met water omdat het een hele zachte steen is. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.


Disclaimer...

Edelstenen, mineralen en kristallen zijn natuurproducten. Elke steen ziet er anders uit en er kunnen lichte verschillen zijn in vorm en kleur. Elke steen is ongeveer even groot en ze hebben allemaal dezelfde geteste kwaliteit. De prijs is per stuk. Bij aankoop ontvang je één zaksteen.