• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Op- en Ontlaadset Klein

Productnr.: 013145

€ 11,99
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Op- en Ontlaadset

Fijn om je stenen dagelijks te op- en ontladen. Fijn formaat voor kleine stenen en sieraden.


Om je stenen te op- en ontladen zijn, voor het gemak, kant en klare sets gemaakt! De set bestaat uit bergkristal en hematiet met een abalone schelp om ze in te leggen. We zullen je meteen even uitleggen hoe dit in zijn werk gaat!


Bergkristal heeft de eigenschap om de werking van andere stenen te versterken en te voorzien van nieuwe (en schone) energie. Zo zorgt hij er dus voor dat jouw stenen weer een nieuwe, sterke werking krijgen. Maar waar gaat de oude energie dan naartoe? Hier is de hematiet voor. Hematiet heeft de eigenschap om oude energie uit andere stenen, mensen en de omgeving af te voeren, de grond in. Hij haalt dus alle oude energie uit de stenen en voert deze af, waarna de bergkristal deze weer vult met nieuwe, schone energie. De abalone schelp in de set zit er eigenlijk gewoon voor het gemak bij, plus het ziet er mega leuk uit in je interieur!


Moet je deze set met stenen dan ook onderhouden?

Het antwoord is simpel: nee, dit hoeft niet! De bergkristal in de set reinigt namelijk constant zichzelf en de hematiet. De hematiet voert de oude energie van zichzelf en de bergkristal af. Zo onderhouden ze dus elkaar en hoef jij hier verder niks aan te doen! Als de steentjes stoffig worden, kun je ze in principe gewoon afspoelen met water. Droog ze hierna wel even goed af, om aantasting te voorkomen (ook voor de stenen die je hier vervolgens weer in legt).

Je kunt de set overal waar jij wilt neerzetten. Let wel op, als je bijvoorbeeld een rozenkwarts in de set legt, je deze niet in de volle zon legt. Rozenkwarts kan namelijk verkleuren onder invloed van (fel) zonlicht. Om het veilig te spelen, kun je de set daarom het beste op een plek leggen met weinig of indirect zonlicht. 's Nachts leg ik zelf de set altijd wel op de vensterbank. Dan kunnen de stenen namelijk extra sterk worden opgeladen door het maanlicht, vooral bij volle maan is dit een hele goede manier om je stenen een extra boost te geven!


Welke stenen leg je er wanneer in?

Wat ik zelf het meest ideaal vind, is om de stenen die ik 's nachts gebruik er overdag in te leggen. Wanneer ik dan naar bed ga, kan ik de stenen er weer uit halen en vers opnieuw gebruiken! Andersom doe ik eigenlijk precies hetzelfde. De stenen die ik overdag gebruikt, leg ik er 's nachts in. Zo kan ik de set constant gebruiken en heb ik eigenlijk altijd schone en opgeladen edelstenen!

Je kunt gewoon meerdere stenen tegelijk in de set leggen. Zolang ze maar in contact komen met de bergkristal en hematiet... Super makkelijk!