• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Op- en Ontlaadset Groot

Productnr.: 013146

€ 15,00
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Op- en ontlaadset

De op- en ontlaadset is inclusief bergkristal en hematiet steentjes. De schaaltjes zijn ongeveer 15cm lang en 12,5cm breed.


Edelstenen reinigen

Wanneer je het gevoel krijgt dat je stenen een goede reiniging kunnen gebruiken, omdat ze bijvoorbeeld al een lange tijd hebben ondersteunt of hebben ondersteunt tijdens een zware tijd, kun je deze in Bergkristal leggen.

Bergkristal reinigt de stenen en versterkt de werking opnieuw. Je kunt ze een nachtje in de Bergkristal leggen, bij voorkeur bij volle maan. De Bergkristal kan zichzelf reinigen en dit hoeft dus niet meer apart worden gedaan.


Edelstenen opladen:

Hematiet kan de edelstenen weer opnieuw opladen. Je doet dit op dezelfde manier als bij Bergkristal. Gewoon een nachtje erin leggen! Het fijne aan een op- en ontlaad set is dat de Bergkristal de Hematiet reinigt en de Hematiet de Bergkristal extra oplaadt. Zo werken ze dus ook meteen voor elkaar! Je kunt de steentje door elkaar mixen. Wanneer je de edelsteen die gereinigd en opgeladen moeten worden erin legt, zal deze de energie pakken welke deze nodig heeft. Zo wordt hij gereinigd en opgeladen.


Let op

De schaaltjes worden per stuk verkocht. Omdat de schelpen en stenen uit de natuur komen kunnen er per schaaltje en steen verschillen zitten in het uiterlijk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de kleur en vorm.

Alle schelpen en stenen zijn wel van dezelfde kwaliteit en grootte.


Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een arts.