• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Onyx Hanger 925 Zilver

Productnr.: 89036

€ 9,99
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Onyx

De hangers worden per stuk verkocht. De foto is een voorbeeld van ons assortiment. Stenen zijn natuurproducten, elke hanger is daarom anders in patronen, vormen en kleuren. We besteden veel aandacht aan het uitzoeken van onze hangers. Elke steen is daardoor gelijk aan kwaliteit en gewichtsklasse.


Onyx is een variant van chalcedoon, dat deel uitmaakt van de kwartsfamilie. Het heeft een gladde en glanzende textuur met een variërende kleur, meestal zwart of donkerbruin. Soms heeft het witte banden of vlekken, wat resulteert in een prachtig contrast. Onyx kan ook voorkomen in andere kleuren, zoals groen, rood, geel en blauw, maar deze zijn minder gebruikelijk. Onyx wordt wereldwijd gevonden, met belangrijke vindplaatsen in landen als Brazilië, Uruguay, India, Mexico, de Verenigde Staten en verschillende landen in Afrika.


Onyx is een beschermende steen die negatieve energieën afweert en je aura zuivert. Het bevordert spirituele groei en bewustzijn. Onyx wordt ook gebruikt om de verbinding met hogere spirituele energieën te versterken. Het helpt bij het ontwikkelen van zelfbeheersing en discipline in spirituele praktijken. Onyx bevordert emotionele stabiliteit en balans. Het helpt bij het verminderen van stress, angst en negatieve gedachten. Daarnaast vergroot het je controle over emoties en bouwt het emotionele veerkracht op. Het helpt ook bij het loslaten van oude emotionele bagage en het bevorderen van innerlijke kracht. Onyx bevordert fysieke kracht en uithoudingsvermogen. Het versterkt het immuunsysteem en het stimuleert de algehele gezondheid. Onyx wordt ook gebruikt om de genezing van wonden en botbreuken te versnellen. Het vermindert van pijn, zoals hoofdpijn en rugpijn.


Reinigen en opladen...

Onyx kan op allerlei manieren gereinigd worden. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.