• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Oceaan Jaspis Hanger 925 Zilver

Productnr.: 88949

€ 8,99
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Oceaan Jaspis

De hangers worden per stuk verkocht. De foto is een voorbeeld van ons assortiment. Stenen zijn natuurproducten, elke hanger is daarom anders in patronen, vormen en kleuren. We besteden veel aandacht aan het uitzoeken van onze hangers. Elke steen is daardoor gelijk aan kwaliteit en gewichtsklasse.


Let op: onze Oceaan Jaspis hangers variëren sterk in patronen en kleuren.


Oceaan Jaspis, ook bekend als Sea Jasper of Orbicular Jasper, is een variant van jaspis die wordt gekenmerkt door zijn unieke patronen en kleuren die doen denken aan de oceaan. De steen wordt vaak gevonden in kleuren zoals blauw, groen, wit en bruin, met ronde patronen of cirkelvormige vlekken die lijken op kiezelstenen in een waterige omgeving. Deze patronen worden gevormd door mineralen en organisch materiaal dat zich tijdens de vorming van de steen heeft afgezet. Oceaan Jaspis bestaat vaak gedeeltelijk ook uit verkiezelde Rhyoliet of tuf uit Madagaskar. In deze steen zijn dan gedeelten kwarts of chalcedoon gekristalliseerd.


De spirituele werking van Oceaan Jaspis...

Oceaan Jaspis wordt gezien als een steen van verbinding met de elementen water en aarde. Het bevordert een diepere verbinding met de natuur en de energetische stromingen van het universum. Het wordt gebruikt voor het stimuleren van intuïtie en het vergroten van spiritueel inzicht. Oceaan Jaspis helpt bij het openen van de derde oogchakra en het bevorderen van helderziendheid en helderwetendheid. Ook reinigt en balanceert het de chakra's, waardoor een vrije stroom van energie mogelijk wordt.


De mentale werking van Oceaan Jaspis...

Oceaan Jaspis heeft een kalmerende en geruststellende energie. Het vermindert stress, angst en negatieve gedachten. Het wordt gezien als een steen van emotionele heling en stabiliteit. Oceaan Jaspis helpt bij het loslaten van emotionele blokkades en het bevorderen van positieve verandering en groei. Het biedt ook ondersteuning bij het vergroten van zelfvertrouwen, zelfacceptatie en het bevorderen van een gevoel van innerlijke vrede.


De lichamelijke werking van Oceaan Jaspis...

Oceaan Jaspis wordt vaak gebruikt in kristaltherapie voor het verlichten van fysieke spanning en pijn, met name in de nek, schouders en rug. Het bevordert een gezonde spijsvertering en het versterkt het immuunsysteem. Oceaan Jaspis stimuleert vitaliteit en energie. Het verlicht vermoeidheid en het stimuleert een gevoel van welzijn.


Reinigen en opladen...

Oceaan Jaspis kan op allerlei manieren gereinigd worden. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.