• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Obsidiaan Zaksteen 5-10 gram

Productnr.: 88797

€ 3,99
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

(Zwarte) Obsidiaan

De zakstenen worden per stuk verkocht. Elke zaksteen is tussen de 5 en 10 gram. De foto is een voorbeeld van ons assortiment. Stenen zijn natuurproducten, elke zaksteen is daarom anders. We besteden veel aandacht aan het uitzoeken van onze zakstenen. Elke steen is daardoor gelijk aan kwaliteit en gewichtsklasse.


Obsidiaan is een natuurlijk voorkomend vulkanisch glas dat ontstaat wanneer snel afgekoeld lava stolt. Het is meestal zwart van kleur, maar het kan ook andere kleuren hebben, afhankelijk van de mineralen en insluitsels in het gesteente. Obsidiaan heeft een gladde, glasachtige textuur en wordt al eeuwenlang gebruikt voor verschillende toepassingen, zoals snijgereedschap, sieraden en decoratieve objecten. Het staat ook bekend om zijn scherpe randen, waardoor het in het verleden werd gebruikt voor het maken van snijwerktuigen en wapens.

In het oude Meso-Amerika, zoals bij de Maya's en de Azteken, werd obsidiaan zelfs gebruikt voor rituele en religieuze doeleinden, zoals het maken van spiegels, beeldhouwwerken en maskers.


De werking van Obsidiaan...

Obsidiaan wordt vaak geassocieerd met verschillende spirituele en energetische eigenschappen.

Obsidiaan helpt bij het verankeren en aarden van energie. Het biedt ook bescherming tegen negatieve energieën en psychische aanvallen.

Het wordt ook gebruikt bij emotioneel werk, omdat het helpt bij het loslaten van negatieve emoties, het bevorderen van zelfreflectie en het stimuleren van emotionele groei. Ook bij traumaherstel wordt Obsidiaan veel ingezet.

Daarnaast bevordert hij spirituele groei en bewustzijn. Het helpt bij het verkennen van het onderbewuste, het ontwikkelen van intuïtie en het bevorderen van spirituele transformatie.

Obsidiaan wordt gebruikt om energetische blokkades op te heffen, het chakra-systeem in evenwicht te brengen en het aura-veld te zuiveren.


Reinigen en opladen...

Obsidiaan kan op allerlei manieren gereinigd worden. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken. Om je steen een snelle extra reiniging te geven kun je Obsidiaan makkelijk onder stromend water houden!

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.