• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Nieuwe Jade Armband 6mm

Productnr.: 87342

€ 7,99
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Nieuwe Jade

De armbanden worden per stuk verkocht. De foto is een voorbeeld van ons assortiment. Stenen zijn natuurproducten. Elke armband kan daarom een beetje anders zijn. We besteden veel aandacht aan het uitzoeken van onze armbanden. Elke armband is daardoor gelijk aan kwaliteit.


Is de armband te groot? Je mag je Yara’s armband altijd meenemen naar de winkel, hier kunnen we hem in een kleinere maat voor je rijgen. Is de armband te klein? Ook dan kunnen we deze voor je rijgen. Om de armband groter te maken zijn wel twee armbanden nodig in plaats van één. Het kan gebeuren dat de elastiek in de armband na verloop van tijd slijt. Ook dan mag je hem altijd langs brengen om deze opnieuw te laten rijgen. Dit kan alleen wanneer je nog genoeg steenkralen hebt om hem te kunnen passen.


Nieuwe Jade (New Jade), ook bekend als 'Serpentijn' of 'Boweniet', is een mineraal dat wordt gebruikt als een edelsteen. Het is een groene steen die vaak wordt verward met het mineraal jadeiet vanwege de vergelijkbare kleur.

Nieuwe Jade komt voor in verschillende tinten groen, variërend van lichtgroen tot donkergroen. Het kan ook andere kleuren bevatten, zoals wit, geel, bruin of zwart. Het heeft een zijdeachtige tot wasachtige glans wanneer het is gepolijst. De textuur kan variëren van glad tot korrelig. Het is een hele zachte en dus breekbare steen (afhankelijk van de samenstelling), dus hij moet met zorg gebruikt worden.


De spirituele werking van Nieuwe Jade...

Nieuwe Jade wordt geassocieerd met de hartchakra en wordt beschouwd als een steen van liefde, mededogen en harmonie. Het helpt bij het openen en evenwicht brengen in de hartchakra en het bevorderen van liefdevolle energie.

Het wordt ook gebruikt bij meditatie om een diepere verbinding met innerlijke wijsheid en spirituele groei te vergemakkelijken.

Nieuwe Jade helpt bij het loslaten van negatieve energieën en het bevorderen van positieve transformatie.


De mentale werking van Nieuwe Jade...

Nieuwe Jade heeft een kalmerende en rustgevende invloed op emoties. Het helpt bij het verminderen van stress, angst en negatieve gedachten.

Ook ondersteunt het emotionele heling en een gevoel van innerlijke vrede en balans.

Het helpt bij het loslaten van oude patronen en beperkende overtuigingen die emotionele groei belemmeren.


De lichamelijke werking van Nieuwe Jade...

Nieuwe Jade ondersteunt de algehele gezondheid en het welzijn van het lichaam.

Het helpt bij het verlichten van fysieke spanning en pijn, vooral in de spieren en gewrichten.

Nieuwe Jade wordt ook gebruikt om het energieniveau te verhogen en vitaliteit te bevorderen.


Reinigen en opladen...

Nieuwe Jade kan beter niet worden gereinigd met water. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.