• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Nefriet Hanger 925 Zilver

Productnr.: 89021

€ 9,99
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Nefriet

De hangers worden per stuk verkocht. De foto is een voorbeeld van ons assortiment. Stenen zijn natuurproducten, elke hanger is daarom anders in patronen, vormen en kleuren. We besteden veel aandacht aan het uitzoeken van onze hangers. Elke steen is daardoor gelijk aan kwaliteit en gewichtsklasse.


Nefriet behoort tot de pyroxene mineralengroep. Nefriet komt in verschillende tinten groen voor, variërend van lichtgroen tot donkergroen. Soms kunnen er ook witte, grijze of zwartachtige variaties zijn. Het heeft een gladde, zijdeachtige textuur en een vettige glans wanneer het is gepolijst. Het kan doorschijnend tot ondoorzichtig zijn. Nefriet is een duurzaam en hard mineraal. Het is bestand tegen krassen en slijtage, waardoor het geschikt is voor sieraden en decoratieve stukken. Van oudsher is nefriet een belangrijk en gewaardeerd materiaal in verschillende culturen over de hele wereld. Het wordt vooral geassocieerd met Oost-Aziatische kunst en cultuur, waar het wordt beschouwd als een symbool van geluk, welvaart en spirituele verlichting.


Nefriet wordt geassocieerd met de hartchakra en wordt beschouwd als een steen van liefde, compassie en emotioneel evenwicht. Het helpt negatieve energieën te transformeren en een gevoel van harmonie en vrede te bevorderen. Nefriet wordt ook gebruikt in meditatiepraktijken om spirituele groei en inzicht te bevorderen. Nefriet bevordert emotionele balans en stabiliteit. Het helpt bij het verminderen van angstgevoelens, stress en negatieve emoties. Nefriet wordt beschouwd als een steen van geluk en voorspoed, die positieve energie en welzijn aantrekt. Nefriet bevordert de gezondheid van het hart en de nieren. Daarnaast reguleert het de bloeddruk en verbeterd het je de circulatie. Nefriet wordt ook gebruikt om het immuunsysteem te versterken en het lichaam te ontgiften.


Reinigen en opladen...

Nefriet kan op allerlei manieren gereinigd worden. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.