• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Muscoviet Hanger RVS

Productnr.: 687368

€ 14,99
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Muscoviet, Mica

Deze hanger heeft een zilver RVS oogje. Hij is circa 18 mm hoog en 20 mm breed exclusief oogje. Bij bestelling ontvang je de hanger van de foto.


Muscoviet is een mica-variant, met name een soort witte tot goude of lichtgekleurde mica die vaak wordt aangetroffen in stollingsgesteenten en metamorfe gesteenten. Het kan ook in andere kleuren voorkomen maar vaak heeft het dan een andere naam, bijvoorbeeld: de groene variant heet Fuchsiet. Het is samengesteld uit kalium, aluminium en silicaat, met een karakteristieke plaatachtige structuur. Muscoviet wordt op veel plekken gevonden, een aantal belangrijke vindplaatsen zijn Rusland, China, de VS, Brazilië en India.


Muscoviet wordt vaak geassocieerd met het bevorderen van spirituele groei, bewustzijn en inzicht. Er wordt gezegd dat het de drager helpt bij het ontwikkelen van intuïtie en spirituele verbinding. Hij kan je bijvoorbeeld ondersteunen bij het contact maken met hogere energieën. Net als veel andere stenen en mineralen wordt muscoviet beschouwd als een beschermende steen die negatieve energieën zou kunnen afweren en een gevoel van veiligheid en geborgenheid zou kunnen bieden. Zeker in combinatie met de Zwarte Toermalijn. Muscoviet wordt verondersteld te helpen bij het bevorderen van emotionele balans, het verminderen van angst en stress, en het stimuleren van een gevoel van innerlijke rust en vrede. Muscoviet kan helpen bij het ontwikkelen van

intuïtie en helderziendheid, waardoor je dieper inzicht kan krijgen in jezelf en anderen. Het is een hele fijne meditatie tool. Muscoviet wordt in de edelsteentherapie soms gebruikt voor fysieke genezing, met name bij aandoeningen van het zenuwstelsel, zoals neuralgieën en spasmen.


Muscoviet mag niet met water worden gereinigd. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken. Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.