• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Morganiet Zaksteen 10-20 gram

Productnr.: 54216

€ 19,99
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Morganiet

De zakstenen worden per stuk verkocht. Elke zaksteen is tussen de 10 en 20 gram. De foto is een voorbeeld van ons assortiment. Stenen zijn natuurproducten, elke zaksteen is daarom anders. We besteden veel aandacht aan het uitzoeken van onze zakstenen. Elke steen is daardoor gelijk aan kwaliteit en gewichtsklasse.


Morganiet is een prachtige edelsteen die behoort tot de berylfamilie, dezelfde familie als Smaragd en Aquamarijn.

Het is vernoemd naar de beroemde bankier en edelstenenverzamelaar J.P. Morgan.

Morganiet staat bekend om zijn delicate roze tot perzikkleurige tinten en heeft verschillende spirituele, emotionele en fysieke werkingen.


De spirituele werking van Morganiet...

Morganiet staat sterk in verbinding met de hartchakra en helpt hierdoor liefde, compassie en vergeving te bevorderen. Daarnaast brengt het een diepere verbinding met jezelf en anderen tot stand.

Hij stimuleert spirituele groei en bewustwording en helpt om inzicht te krijgen in je spirituele pad. Hij bevordert dan ook de ontwikkeling van je spirituele gaven.

Door zijn zachte energie helpt Morganiet bij het helen van emotionele wonden en het bevorderen van emotionele balans. Het biedt ondersteuning bij het loslaten van oude pijn, trauma en verdriet.


De mentale werking van Morganiet...

Morganiet is een steen van liefde en compassie. Hij helpt je om liefde voor jezelf en anderen te vergroten, en bevordert harmonieuze relaties.

Vanwege de kalmerende energie helpt Morganiet bij het verminderen van stress, angst en spanning. Het kan je helpen om innerlijke rust en kalmte te ervaren.

Hij biedt ondersteuning bij het uiten van je emoties en het communiceren van je behoeften. Het stimuleert zelfvertrouwen en zelfexpressie.


De lichamelijke werking van Morganiet...

Morganiet bevordert een gezond hart en een gezonde bloedsomloop. Het vermindert stress op het hart en het bevordert je cardiovasculaire gezondheid.

Daarnaast brengt hij evenwicht in hormonen en vermindert de symptomen die geassocieerd worden met menstruatie en de menopauze.

Het verbeterd je algemeen welzijn en vitaliteit en vermindert fysieke uitputting.


Reinigen en opladen...

Morganiet kan op allerlei manieren gereinigd worden. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken. Ze kan onder invloed van fel zonlicht haar kleur verliezen.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.