• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Malachiet Zaksteen 5-15 gram

Productnr.: 86669

€ 5,99
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Malachiet uit Kongo

De zakstenen worden per stuk verkocht. Elke zaksteen is tussen de 5 en 15 gram. De foto is een voorbeeld van ons assortiment. Stenen zijn natuurproducten, elke zaksteen is daarom anders. We besteden veel aandacht aan het uitzoeken van onze zakstenen. Elke steen is daardoor gelijk aan kwaliteit en gewichtsklasse.


Malachiet is een mineraal dat bekend staat om zijn levendige groene kleur en unieke band- en ringpatronen. Het chemische bestanddeel van malachiet is kopercarbonaathydroxide. Het wordt vaak gevonden in koperertsafzettingen en komt voor in verschillende delen van de wereld.

Malachiet heeft een lange geschiedenis en wordt al eeuwenlang gebruikt voor sieraden, decoratieve objecten en spirituele toepassingen.


De spirituele werking van Malachiet...

Malachiet wordt beschouwd als een steen voor transformatie en spirituele groei. Het wordt vaak geassocieerd met het hartchakra en kan helpen bij het openen en helen van het hart.

Daarnaast biedt het ook spirituele bescherming en absorbeert het negatieve energieën. Het is er geschikt om te gebruiken tijdens meditatie, zodat je verbinding kunt maken met je innerlijke wijsheid en intuïtie.


De mentale werking van Malachiet...

Malachiet bevordert emotioneel evenwicht en het loslaten van negatieve emoties. Het helpt bij het verminderen van angst, stress en verdriet.

Daarnaast stimuleert het ook zelfvertrouwen, assertiviteit en positieve verandering in emotionele patronen. Het helpt bij het herstellen van emotionele wonden en het bevorderen van vergeving.


De lichamelijke werking van Malachiet...

Malachiet heeft ontstekingsremmende eigenschappen en helpt bij het verlichten van pijn, met name bij artritis en spierpijn.

Daarnaast ondersteund het ook je immuunsysteem en bevordert het je algemeen welzijn.


Reinigen en opladen...

Omdat malachiet veel negatieve energie absorbeert moet de steen regelmatig gereinigd worden. Malachiet mag niet worden gereinigd met water. Onder invloed van (fel) zonlicht kan malachiet zijn kleur verliezen. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.