• GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!
  • GRATIS verzending vanaf €75,- (NL)
  • Volg je bestelling via Track & Trace
  • Geen zin in verzendkosten? Haal je bestelling GRATIS op!

Malachiet Armband 6mm

Productnr.: 89540

€ 26,99
incl. btw
Op voorraad

Beschrijving

Malachiet

De armbanden worden per stuk verkocht. De foto is een voorbeeld van ons assortiment. Stenen zijn natuurproducten. Elke armband kan daarom een beetje anders zijn. We besteden veel aandacht aan het uitzoeken van onze armbanden. Elke armband is daardoor gelijk aan kwaliteit.


Is de armband te groot? Je mag je Yara’s armband altijd meenemen naar de winkel, hier kunnen we hem in een kleinere maat voor je rijgen. Is de armband te klein? Ook dan kunnen we deze voor je rijgen. Om de armband groter te maken zijn wel twee armbanden nodig in plaats van één. Het kan gebeuren dat de elastiek in de armband na verloop van tijd slijt. Ook dan mag je hem altijd langs brengen om deze opnieuw te laten rijgen. Dit kan alleen wanneer je nog genoeg steenkralen hebt om hem te kunnen passen.


Malachiet is een mineraal dat bekend staat om zijn levendige groene kleur en unieke band- en ringpatronen. Het chemische bestanddeel van malachiet is kopercarbonaathydroxide. Het wordt vaak gevonden in koperertsafzettingen en komt voor in verschillende delen van de wereld.

Malachiet heeft een lange geschiedenis en wordt al eeuwenlang gebruikt voor sieraden, decoratieve objecten en spirituele toepassingen.


De spirituele werking van Malachiet...

Malachiet wordt beschouwd als een steen voor transformatie en spirituele groei. Het wordt vaak geassocieerd met het hartchakra en kan helpen bij het openen en helen van het hart.

Daarnaast biedt het ook spirituele bescherming en absorbeert het negatieve energieën. Het is er geschikt om te gebruiken tijdens meditatie, zodat je verbinding kunt maken met je innerlijke wijsheid en intuïtie


De mentale werking van Malachiet...

Malachiet bevordert emotioneel evenwicht en het loslaten van negatieve emoties. Het helpt bij het verminderen van angst, stress en verdriet.

Daarnaast stimuleert het ook zelfvertrouwen, assertiviteit en positieve verandering in emotionele patronen. Het helpt bij het herstellen van emotionele wonden en het bevorderen van vergeving.


De lichamelijke werking van Malachiet...

Malachiet heeft ontstekingsremmende eigenschappen en helpt bij het verlichten van pijn, met name bij artritis en spierpijn.

Daarnaast ondersteund het ook je immuunsysteem en bevordert het je algemeen welzijn.


Reinigen en opladen...

Omdat malachiet veel negatieve energie absorbeert moet de steen regelmatig gereinigd worden. Malachiet mag niet worden gereinigd met water. Onder invloed van (fel) zonlicht kan malachiet zijn kleur verliezen. Wij raden aan een op- en ontlaadsetje te gebruiken.

Stenen en andere spirituele producten zijn nooit een vervanging voor traditionele geneeskunde. Raadpleeg bij klachten en ernstige psychische problemen daarom altijd een arts.